Ontwerpspecialist/ Toezichthouder Werktuigbouwkunde

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
679
Status
Gesloten
Referentie
IGB74633119

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2017

Einddatum

28-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

27-7-2016 om 16:00 uur

Binnen de cluster Projecten wordt gewerkt aan vier investeringsportfolio’s: primaire keringen, oevers en kaden, inrichten watersystemen en waterzuivering. Elk portfolio omvat meerdere investeringsprojecten en wordt aangestuurd door een portfoliomanager. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van Wetterskip Fryslân. Daarbij is het van belang dat de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en meegewogen. In de projectenportfolio's organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

Cluster Projecten is op zoek naar een ontwerpspecialisten/toezichthouders/directievoerders

Voor investeringsprojecten op het gebied van zuiveringstechnische werken en water kwantiteitskunstwerken heb je de volgende hoofdtaken:

  • Inspectie en advisering: het inspecteren en rapporteren over de werktuigbouwkundige staat van objecten en het adviseren over de (economische) restlevensduur, vervanging en/of alternatieve oplossingen en het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en bijhouden van de vaktechnische standaard.

  • Voorbereiding: het opstellen van functionele en/of technische specificaties en programma’s van eisen, besteksramingen en het ontwerpen van werken, installaties en constructies rekening houdend met de daarvoor geldende normen en benodigde vergunningen. Het beoordelen van offertes, ontwerpen en berekeningen. Kennis hebben van aanbestedingsprocedures en het opstellen van opdrachten waarbij je rekening houd met het inkoopbeleid van WF.

  • Uitvoering: het vertegenwoordigen van directie en/of toezichthouder van de opdrachtgever bij de uitvoering van werken en het controleren en beoordelen van werkplannen, tekeningen, schema’s en berekeningen volgens bestek en standaarden.

Hierbij opereer je in teamverband en overleg je nauwgezet met beheer en opdrachtnemer over uitvoeringsaspecten en rapporteer je naar de interne projectmanager en andere belanghebbenden over voortgang, kwaliteit en financiën.

Bij alle hoofdtaken houd je in je werk rekening met de aspecten ARBO en veiligheid.

De opdrachten worden aangegaan per project en de inzet per week hangt samen met de fasen waarin het project zich bevindt en de omstandigheden binnen de diverse projecten.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een technische HBO opleiding.

  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied werktuigbouwkunde in een projectenomgeving.

  • Je beschikt over een geldig VCA vol certificaat. Indien je niet beschikt over een geldig VCA certificaat, dien je deze behaald te hebben voor  16 september 2016.

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring, in het gevraagde functieprofiel, binnen investeringsprojecten op het gebied van zowel zuiveringstechnische-werken alsmede watersysteembeheerobjecten (o.a. poldergemalen en stuwen).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten