Applicatie Consultant

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
902
Status
Gesloten
Referentie
IGB74633748

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-07-2016 om 09:00 uur

Doel van de functie
Als Applicatie Consultant P2P (Purchase - 2 –Pay ) maak je deel uit van het P2P team. Je zorgt er voor dat SAP SRM, Basware Alusta en Ariba optimaal worden ingezet binnen de organisatie. Hierbij adviseer je bij het vertalen van de business behoefte rondom inkoop- en goedkeuringsprocessen naar functionele specificaties en realiseert deze vervolgens in SAP of neem je deze mee richting leveranciers. Je zorgt, samen met de functionele beheerders voor het implementeren van wijzigingen inclusief het aanpassen van documentatie en het overdragen van kennis aan de gebruikersorganisatie. Daarnaast zorg je ervoor dat nieuwe functionaliteiten goed belegd worden binnen het P2P team. Je behandelt vragen, klachten en verbetervoorstellen van gebruikers. Je bent een expert binnen jouw domein met diepgaande kennis van de applicatie en bedrijfsprocessen.

Werkzaamheden / Functie eisen
De Applicatie Consultant P2P die wij zoeken heeft een flexibele, proactieve houding. Je bent iemand die meedenkt met stakeholders en collega’s. Je hebt een helikopterview en kijkt verder dan je eigen takenpakket. Tevens vind jij het leuk om partijen aan te sturen en te verbinden, waarvoor je je klantgerichte, open houding inzet. Je werkt gestructureerd, procesmatig, beschikt over analytisch denkvermogen en hebt oog voor kwaliteit. Je bent ambitieus en werkt graag in teamverband. Kennis en ervaring van SAP is hierbij een must. Kennis van inkoop- en goedkeuringsprocessen is een must.

Functie-eisen

  • Circa 5 jaar aantoonbare ervaring als Applicatie consultant in een SAP omgeving waarvan zo’n 3 jaar specifieke ervaring als SAP SRM consultant (harde eis)

  • Afgeronde ICT-opleiding op HBO-niveau

  • Circa 2 jaar aantoonbare ervaring en kennis met Basware en Ariba

  • Kennis van SAP Fiori

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten