Projectmanager Investeringsprojecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
1
Bekeken
811
Status
Gesloten
Referentie
IGB74633758

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

28-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

27-07-2016 om 16:00 uur

Binnen de cluster Projecten wordt gewerkt aan vier investeringsportfolio’s: primaire keringen, oevers en kaden, inrichten watersystemen en waterzuivering. Elk portfolio omvat meerdere investeringsprojecten en wordt aangestuurd door een portfoliomanager. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van de organisatie. Daarbij is het van belang dat de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en meegewogen. In de projectenportfolio's organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

Je hebt als hoofdtaak het regisseren van investeringsprojecten. Als projectmanager begeleid je de projecten op procesmatige wijze. Het presteren in teamverband in combinatie met actief ondernemerschap staat centraal in je baan. Je bent in staat om draagvlak te creëren en vertrouwen te winnen binnen Wetterskip Fryslân en andere bij het project betrokken organisaties. Een goede aansturing van het team en projectbeheersing zijn daarbij van groot belang. Je werkt binnen gegeven kaders van tijd, budget en prijs/kwaliteit en legt verantwoording af aan de portfoliomanager.

De opdrachten worden aangegaan per project en de inzet per week hangt samen met de fasen waarin het project zich bevindt en de omstandigheden binnen de diverse projecten.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO-opleiding (harde eis)

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het gevraagde functieprofiel met complexe projecten (harde eis)

 • Beschikt over een geldig VCA vol certificaat (harde eis)

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het gevraagde functieprofiel en projectmanagement met complexe projecten. En ervaring met het aansturen van multi-disciplinaire teams: motiveren, creëren teamgevoel, (verbeteren) onderlinge communicatie, afspraken nakomen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-07-2016 11:03
  Plaats
  Drachten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten