Security Engineer

Opdrachtgever
RecX
Geplaatst op
21-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Capelle aan den IJssel
Reacties
0
Bekeken
641
Status
Gesloten

Omschrijving

Je gaat werken voor een zeer aansprekende beheerklant van onze opdrachtgever, waar je je volledige aandacht aan kunt geven. In deze functie geven we je de nodige verantwoordelijkheid, wat uiteraard uitdagingen met zich mee brengt. We geven je de ruimte om initiatieven te ontplooien, zowel in het voordeel van de klant als van onze organisatie.

Het kennisniveau in ons security team is hoog. Vanuit het team worden regelmatig initiatieven genomen zoals pizza-sessies, om met elkaar verder te kunnen werken aan onze kennisontwikkeling.

Om deze tijdelijk opdracht goed uit te kunnen voeren vragen we minimaal MBO werk- en denkniveau van je, aangevuld met ten minste Cisco CCNP Security. Je hebt ruime ervaring in het troubleshooten, oplossen van complexe problemen binnen het Cisco en Fortinet security portfolio.

Je hebt een gedegen productkennis en bent in staat collega’s te begeleiden, ondersteunen en motiveren. Je bent een creatieve teamspeler en uiteraard communicatief vaardig in zowel woord als geschrift. Je draagt je kennis op een correcte manier over aan zowel collega’s als de klant en je krijgt energie van het samenwerken met en toepassen van je kennis en vaardigheden bij de grootste klanten. Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel, accuraat en dienstverlenend. Je bent gemotiveerd om jezelf en je carrière te ontwikkelen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten