Technisch Projectleider infrastructuur

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
837
Status
Gesloten
Referentie
20119274

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119274 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Utrecht zijn wij op zoek naar een Technisch Projectleider infrastructuur.

Functie omschrijving

Binnen de Gemeente Utrecht wordt gebruik gemaakt van een SAP en Oracle platform op HP-UX. Deze omgevingen dienen vervangen te worden. Gekozen is voor een omgeving met gebruik van SAP HANA en Oracle Linux. Voor het realiseren van deze nieuwe omgevingen en de migratie die volgt naar deze nieuwe omgevingen zijn wij op zoek naar een technisch projectleider ter ondersteuning van de projectmanager. Naast deze twee projecten, kun je ook worden ingezet op business of LCM projecten.

Dit is wat wij doen

Automatisering Utrecht ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering, de digitalisering en het digitaal werken van de gemeentelijke organisatie. We zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. We werken aan kantoorautomatisering, telefonie, organiseren hosting, dataopslag en virtualisatie. We voeren selfservice in en we automatiseren en standaardiseren waar mogelijk beheertaken. Bij dit alles zoeken we naar vernieuwende en besparende werkwijzen en producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goede bedrijfsvoering.

Hier zijn we trots op

Wij willen vooroplopen als het gaat om innovatie. We werken in een nagelnieuw Stadskantoor met een ‘state of the art’ ICT-omgeving en een moderne technische infrastructuur. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om problemen op te lossen, te ontzorgen en te vernieuwen. Door onze dienstverlening, maatwerkoplossingen en support, kunnen collega’s zich optimaal richten op hun kerntaken voor burgers en bedrijven. Soortgelijke diensten leveren we ook aan andere publieke organisaties. Het leveren van een goede service aan onze interne en externe klanten is topprioriteit.

Onze plek in de organisatie

De afdeling Automatisering Utrecht bestaat uit vier clusters, die focussen op de nieuwe technologie en dienstverlening: Besturing & Control, Vernieuwing, Solution Center en Operations Center. Automatisering Utrecht is één van de ‘interne bedrijven’ die de andere organisatieonderdelen adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van hun bedrijfsvoering.
Om goede resultaten te halen, bij te blijven en te vernieuwen, werken we nauw en veel samen met de organisatieonderdelen en met marktpartijen.
Het cluster Vernieuwing ontwikkelt en vernieuwt de ICT-infrastructuur. Naast oa Architectuur en Beveiliging is hier ook Projectmanagement ondergebracht. Het team Projectmanagement is samengesteld uit een coördinator, projectleiders, een projectmanagement officer en een projectbeheerser. Daarnaast wordt bemensing voor het opleveren van projectproducten geleverd vanuit de verschillende operationele beheerafdelingen.

Profiel/dit breng je mee

De technisch projectleider dient een HBO werk- en denkniveau te hebben.
De technisch projectleider dient ten minste 3 jaar ervaring te hebben met het managen van technische ICT-projecten en heeft bij voorkeur kennis en ervaring van Oracle, SAP en/of (database) migratie projecten.
Daarnaast is kennis van applicatie hosting op basis van vSphere 6, Windows Server en Linux een pré.
In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch. Je bent communicatief vaardig (in woord en op schrift) en een echte teamplayer

Inzet

De projectleider is per direct full-time (36u/w) beschikbaar tot het einde van de inhuur periode en bereid om 5 dagen in de week vanuit het Stadskantoor te Utrecht te werken.
Wij leveren onze dienstverlening 24*7 en plannen groot onderhoud meestal in het weekend. Zo hebben gebruikers er het minste last van. Daardoor hebben we je inzet soms ook in het weekend nodig.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht

Startdatum

05-08-2016

Duur

01-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

€ 75,00

Sluitingsdatum

22-07-2016

Sluitingstijd

12:00

Intakegesprek

1-8 en 2-8-2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij ervan uit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  20-07-2016 15:42
  Plaats
  Woerden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-07-2016 16:54
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-07-2016 17:05
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-07-2016 22:38
  Plaats
  Zeist

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten