Technisch projectleider

Intermediair
iSense
Geplaatst op
21-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
396
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Professional,

In verband met voldoende aansluitende reacties sluiten wij deze opdracht.

Dank voor uw interesse en succes met het vinden van uw nieuwe opdracht!


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Beste Professional,

Voor een klant in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een technisch projectleider infrastructuur.

Uiterlijke startdatum

5 augustus

Duur van de opdracht

één jaar

Optie op verlenging

ja

Tariefindicatie

Zo scherp mogelijk

Uren per week

36

Standplaats

Utrecht

Opdracht omschrijving

Bij de klant wordt gebruik gemaakt van een SAP en Oracle platform op HP-UX. Deze omgevingen dienen vervangen te worden. Gekozen is voor een omgeving met gebruik van SAP HANA en Oracle Linux. Voor het realiseren van deze nieuwe omgevingen en de migratie die volgt naar deze nieuwe omgevingen zijn wij op zoek naar een technisch projectleider ter ondersteuning van de projectmanager. Naast deze twee projecten, kun je ook worden ingezet op business of LCM projecten.

De projectleider is per direct full-time (36u/w) beschikbaar tot 31 juli 2017. De werkzaamheden beslaan een inzet van 5 dagen per week op locatie in Utrecht. Onze relatie heeft een 24*7 dienstverlening en plannen groot onderhoud daardoor vaak in het weekend. Daardoor hebben we je inzet soms ook in het weekend nodig. In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch. Je bent communicatief vaardig (in woord en op schrift) en een echte team player.

Functie profiel

De technisch projectleider dient op minimaal HBO-niveau te acteren. Dit kan verkregen zijn door opleiding, danwel relevante projectervaring. Daarnaast ben je in het bezit van;

 • Ten minste 3 jaar ervaring met het managen van technische ICT projecten en bij voorkeur kennis en ervaring van Oracle, SAP en/of (database) migratie projecten.

 • Kennis van applicatie hosting op basis van vSphere 6, Windows Server en Linux is een pré.

De afdeling

De afdeling Automatisering - cluster Vernieuwing ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering, de digitalisering en het digitaal werken van de gemeentelijke organisatie. We zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. We werken aan kantoorautomatisering, telefonie, organiseren hosting, dataopslag en virtualisatie. We voeren selfservice in en we automatiseren en standaardiseren waar mogelijk beheertaken. Bij dit alles zoeken we naar vernieuwende en besparende werkwijzen en producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goede bedrijfsvoering.

De gesprekken voor deze functie staan gepland voor 1 en 2 augustus.
iSense streeft ernaar om u binnen 3 werkdagen van feedback te voorzien. Mocht dit niet lukken dan kunt u er vanuit gaan dat de keuze niet op u is gevallen.

Contactpersoon voor deze functie is Wesley Boon

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-07-2016 17:20
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten