.NET Ontwikkelaar

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
21-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
2609
Status
Gesloten
Referentie
332

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

We zijn op zoek naar een senior .NET ontwikkelaar met kennis van Microsoft Dynamics CRM en ADX Studio.

Over de organisatie

Één op de drie bijstandsgerechtigden in Nederland woont in een van de vier grote steden. De coöperatie van de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht op het gebied van informatievoorziening. We brengen vraag en aanbod samen en we ontwerpen, ontwikkelen, beheren en onderhouden ICT-applicaties. We leveren maximale gebruikersfunctionaliteit, zowel voor de professionals in het sociale domein als voor de burgers die gebruik maken van deze diensten. Samenwerking voorkomt dat elke gemeente het wiel zelf moet uitvinden. Bovendien zorgen kennisdeling en gezamenlijke inkoop voor meer efficiency.

We hebben twee kerntaken: we leveren applicaties (supply)en we voeren de regie. Supply ontwikkelt, bouwt en implementeert nieuwe functionaliteit in applicaties voor de uitvoeringsprocessen binnen het sociale domein. Ook zorgt Supply voor het technisch beheer en dagelijks onderhoud van deze applicaties. Regie brengt bij de sociale diensten van de vier gemeenten de wensen en behoeften op het gebied van informatievoorziening in kaart. Zij bundelt de vragen en vertaalt die naar de specificaties waarmee Supply of andere leveranciers aan de slag gaan.

Functie eisen

  • .Net (senior niveau)

  • Microsoft Dynamics CRM (2015)

  • ADX Studio

  • TFS

  • Javascript en CSS

  • Scrum

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten