Java Ontwikkelaar SBR/XBRL

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
21-07-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Woerden
Reacties
1
Bekeken
873
Status
Gesloten
Referentie
Java Ontwikkelaar SBR/XBRL

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Projectomschrijving

SBR oftewel Standard Business Reporting zorgt ervoor dat ondernemers en intermediairs minder werk hebben aan het aanleveren van hun jaarrekeningen aan de Kamer van Koophandel.
Voor organisaties die niet genoeg hebben aan de concepten die aangeboden worden in de Nederlandse Taxonomie (NT), is het op termijn mogelijk deze uit te breiden door middel van 'Preparer Extensions'.
Door het project SBR 2016 zullen alle organisaties in staat gesteld worden om hun jaarrekeningen met de zogeheten private extensies en/of met accountants verklaring te deponeren bij de Kamer van Koophandel.
Binnen dit project wordt ontwikkeld en getest volgens een iteratieve aanpak (Scrum)

Opdracht omschrijving
De opdracht betreft software ontwikkeling voor het SBR -XBRL project 2016, bestaande uit het, in java software-, implementeren van de geplande wetswijzigingen voor het digitaal deponeren van jaarrekeningen via het XBRL platform
Het uitvoeren van onderhoud en het toevoegen van nieuwe features aan de XBRL-software van de Kamer van Koophandel.
Verder het meedenken met- en maken van applicatie- en ketenontwerpen. Opstellen van service contracten (xsd & wsdl); implementeren van gekozen oplossingen (full stack) en het uitvoeren en coƶrdineren van (OTAP-) deployments.

Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beƫindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-07-2016 13:51
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten