Java Ontwikkelaar SBR/XBRL

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
21-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Woerden
Reacties
0
Bekeken
581
Status
Gesloten
Referentie
20119283

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119283 Tijdelijke inhuur

Voor KvK zijn wij op zoek naar een Java Ontwikkelaar SBR/XBRL.

Kamer van Koophandel

Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.
Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Projectomschrijving

SBR oftewel Standard Business Reporting zorgt ervoor dat ondernemers en intermediairs minder werk hebben aan het aanleveren van hun jaarrekeningen aan de Kamer van Koophandel.
Voor organisaties die niet genoeg hebben aan de concepten die aangeboden worden in de Nederlandse Taxonomie (NT), is het op termijn mogelijk deze uit te breiden door middel van 'Preparer Extensions'.
Door het project SBR 2016 zullen alle organisaties in staat gesteld worden om hun jaarrekeningen met de zogeheten private extensies en/of met accountants verklaring te deponeren bij de Kamer van Koophandel.
Binnen dit project wordt ontwikkeld en getest volgens een iteratieve aanpak (Scrum)

Opdracht omschrijving

De opdracht betreft software ontwikkeling voor het SBR -XBRL project 2016, bestaande uit het, in java software-, implementeren van de geplande wetswijzigingen voor het digitaal deponeren van jaarrekeningen via het XBRL platform
Het uitvoeren van onderhoud en het toevoegen van nieuwe features aan de XBRL-software van de Kamer van Koophandel.
Verder het meedenken met- en maken van applicatie- en ketenontwerpen. Opstellen van service contracten (xsd & wsdl); implementeren van gekozen oplossingen (full stack) en het uitvoeren en coördineren van (OTAP-) deployments.
De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Functie eisen

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van Informatica

 • 3 jaar of meer ervaring als java ontwikkelaar

 • 3 jaar of meer kennis/ervaring met Java; Hibernate; Maven; XML ; SQL

Functie wensen

 • in het bezit van SCJP/OCPJP certificering

 • 3 jaar of meer kennis en ervaring met Scrum (of vergelijkbaar); GWT; Docker; Jenkins; GIT; SVN.

Competenties

 • Communiceren: De kandidaat verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

 • Nauwkeurigheid: De kandidaat is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen.

 • Overtuigingskracht: De kandidaat is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

 • Samenwerken: De kandidaat handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

 • Deskundigheid: Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Woerden

Startdatum

08-08-2016

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

Nee

Inzet

36-40 uur per week

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

27-07-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

02-08-2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij ervan uit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten