Java ontwikkelaar SBR/XBRL

Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
22-07-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten
Referentie
Kv2107STMV

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Projectomschrijving

SBR oftewel Standard Business Reporting zorgt ervoor dat ondernemers en intermediairs minder werk hebben aan het aanleveren van hun jaarrekeningen aan de klant.
Voor organisaties die niet genoeg hebben aan de concepten die aangeboden worden in de Nederlandse Taxonomie (NT), is het op termijn mogelijk deze uit te breiden door middel van 'Preparer Extensions'.
Door het project SBR 2016 zullen alle organisaties in staat gesteld worden om hun jaarrekeningen met de zogeheten private extensies en/of met accountants verklaring te deponeren bij de Kamer van Koophandel.
Binnen dit project wordt ontwikkeld en getest volgens een iteratieve aanpak (Scrum)

Opdracht omschrijving
De opdracht betreft software ontwikkeling voor het SBR -XBRL project 2016, bestaande uit het, in java software-, implementeren van de geplande wetswijzigingen voor het digitaal deponeren van jaarrekeningen via het XBRL platform
Het uitvoeren van onderhoud en het toevoegen van nieuwe features aan de XBRL-software van de klant.
Verder het meedenken met- en maken van applicatie- en ketenontwerpen. Opstellen van service contracten (xsd & wsdl); implementeren van gekozen oplossingen (full stack) en het uitvoeren en coƶrdineren van (OTAP-) deployments.

Omschrijving opdracht

Duur

Maximaal 1 jaar

Uren per week

minimaal 36 / maximaal 40 uur

Locatie

Woerden

De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beƫindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten