BI Publisher Specialist

Opdrachtgever
Progressive
Geplaatst op
25-07-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
65
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
876
Status
Gesloten
Referentie
PR-32419894_1469432724

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een van de klanten van Progressive zijn we hard op zoek naar een specialist die een kort project kan opppakken.

Er zullen een aantal reports moeten worden gemaakt binnen Oracle BI Publisher, aantal datamodel aanpassingen en dit alles binnen een SQL Database.Start: AsapRemote: YesVerband: 32/36/40 uurDuur: 2-6 weken afhankelijk van de senioriteitRate: OpenLocatie: Amsterdam

Mocht je in de gelegenheid deze klus op te pakken dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en iets meer te vertellen over de klant waar we mee samenwerken.

Progressive

Progressive Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de sectoren IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain en Engineering. Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar een tijdelijke opdracht, maar ook als je zoekt naar een permanente functie in deze sectoren.

Progressive

Progressive Recruitment is specialized in recruiting professionals in the sectors IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain and Engineering. We can help you find temporary and permanent job opportunities in these industries.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten