Docent HBO Bachelor Informatica

Opdrachtgever
Leidse Onderwijsinstellingen
Geplaatst op
26-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
1
Bekeken
406
Status
Gesloten
Referentie
Freelance docent HBO Bachelor In

Omschrijving

De LOI, bekend als de eerste en tevens grootste aanbieder van flexibele thuisstudie-opleidingen, biedt nu ook klassikale opleidingen aan. De klassikale opleidingen richten zich op professionals die naast hun baan op zeer efficiënte wijze een erkend diploma willen behalen. Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 3 - 4 weken, op vrijdagen of zaterdagen in Den Haag en Utrecht) vormen de kern van de opleidingen en garanderen een regelmatig studieritme.

Voor deze vorm van onderwijs zijn wij op zoek naar een ervaren freelance docent voor diverse modules binnen de opleiding HBO Bachelor Informatica die voor ons bijeenkomsten wil verzorgen.

De functie
Freelance docent
In deze freelance functie houdt u zich bezig met het opzetten en uitvoeren van de klassikale bijeenkomsten; intensieve bijeenkomsten waar onze studenten gericht werken aan verdieping van kennis en training van vaardigheden. De visie van het klassikaal onderwijs van LOI vertaalt zich in een uniforme opbouw van een bijeenkomst. Deze visie moet u zich eigen maken. U bent een kei in uw vak en krijgt van ons de vrijheid les te geven op uw eigen unieke manier. U bent zelf grotendeels verantwoordelijk voor de invulling van de klassikale bijeenkomsten, waardoor u volledig vanuit uw eigen kracht kunt opereren. De leerstof dient hierbij wel vertaald te worden naar de praktijk. De ontwikkelingen in de markt zullen dan ook goed in de gaten moeten worden gehouden en worden vertaald naar praktische leervormen. Als docent bent u zeer betrokken bij uw studenten en volgt u hun voortgang op de voet. U doet uw uiterste best om de studenten naar goede examenresultaten te begeleiden.

Functie-eisen
Freelance docent
Wij verwachten veel van onze docenten. U bent een professional die zijn of haar sporen in het vakgebied ruimschoots heeft verdiend. Daarnaast voldoet u aan de volgende functie-eisen en heeft u kennis van:

 • ICT & Recht

 • Togaff

 • Infrastructuur

 • Server Virtualisatie met hyper-v

 • Didactische vaardigheden

U bent u als geen ander in staat om een groep studenten te binden en te boeien en de vertaalslag te maken van de theorie naar de praktijk. U weet professioneel en representatief op te treden en bent gericht op ontwikkeling en resultaat. Enthousiasme, betrokkenheid en een positieve instelling zijn hierbij absolute vereisten.

Ons aanbod
Wij willen u graag betrekken bij ons product en zien ‘onze’ freelancers echt als onderdeel van de organisatie. Werken als docent voor het klassikaal onderwijs van LOI betekent een verantwoordelijke en deels zelfstandige positie in een professionele organisatie. Geen vast dienstverband, wel een hechte samenwerkingsrelatie met een wederzijdse loyaliteit.

Interesse? Reageer nu!
Herkent u zichzelf in dit profiel? Stuur dan uw sollicitatiebrief met uw curriculum vitae uiterlijk voor 15 augustus 2016 in. Hebt u eerst nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen en mail naar klassikaal@loi.nl.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-07-2016 15:24
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten