Projectleider

Opdrachtgever
P&O - A2 samenwerking
Geplaatst op
25-07-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Budel
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten
Referentie
Projectleider

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2515 opdrachten

Omschrijving

Interne en Externe Oproep

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken sinds 2004 op verschillende onderdelen samen. De samenwerking tussen de drie gemeenten is een zelfstandig rechtspersoon namelijk de Gemeenschappelijke Regeling A2 (GRS A2). Deze vacature staat open bij één van deze vier organisaties namelijk: Gemeente Cranendonck.

Als gemeente Cranendonck blijven we in ontwikkeling. Wij laten ons leiden door onze TROTS kernwaarden transparant, realistisch, organisatieloyaliteit, team professioneel, samen voor de klant.

Binnen de gemeente Cranendonck zijn wij voor de afdeling Beheer op zoek naar een

Projectleider
(Tijdelijk voor de duur van 2 jaar, 1 fte of bij inhuur minder, vacaturenummer CR- 66)

Wat ga je doen?
Als projectleider leid je een complex innovatief gebiedsontwikkelingsproject in de gemeente Cranendonck. In deze rol is het meeste belangrijk dat je het proces managet. Voor iemand die het interessant vindt om de grote lijnen in de gaten te houden en helderheid te blijven scheppen, is deze functie zeer aantrekkelijk. Je houdt namelijk het overzicht en plaatst de juiste persoon op het juiste moment op de juiste activiteit. Om dit te kunnen bereiken zorg je onder andere dat je de verschillende lopende complexe processen verheldert. Tevens zorg je voor passende communicatie naar alle belanghebbenden. Je handelt in de lijn met wat het moment van je vraagt. Je doet dit op een zelfverzekerde en daadkrachtige wijze. Naast projectmanager ben je sparringpartner voor collega-projectmanagers.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt ten minste een afgeronde HBO diploma, bij voorkeur een relevante opleiding zoals ruimtelijke ontwikkeling;

 • Ervaring in een soortgelijke rol;

 • Bij voorkeur ervaring met programmamanagement;

 • Je hebt ervaring met Projectmatig Werken;

 • Je beschikt over de volgende competenties, vaardigheden, persoonlijkheid;

o Conceptueel en strategisch denken
o Generalist
o Delegeren
o Omgevingsbewust
o Politieke en bestuurlijke sensitief
o Slagvaardig
o Professioneel
o Communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie in de werkomgeving die volop in beweging is. Je krijgt ruimte om mee te bouwen aan een bijzonder innovatief project in de gemeente Cranendonck;

 • Een salaris van minimaal € 2.715,00 en maximaal € 4.105,00 bruto per maand (schaalniveau 10 per 01-01-2016).

 • Een tijdelijke aanstelling vanwege de tijdelijkheid van het project. Een contract via een payrollorganisatie behoort tot de mogelijkheden;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ver- en aankoop van verlofdagen, opleidingsfaciliteiten, een fietsplan en een eventuele werkgeversbijdrage in de ziektekostenpremie;

 • Wij kennen geen reiskostenvergoeding woon-werkverkeer. Je werkgebied is het werkgebied van de drie A2 gemeenten;

 • Eveneens zijn er mogelijkheden voor ZZP-ers en detacheringsorganisaties.

Hoe verloopt de selectie?
De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid houden wij de volgende selectievolgorde aan:

 1. Medewerkers met een aanstelling bij één van de A2 organisaties

 2. Gedetacheerde medewerkers vanuit collega organisaties

 3. Overige sollicitanten

Wil je meer informatie?
Heb je vragen over de inhoud van de vacature neem dan contact op met Frank van Kruijsdijk. Niet aanwezig van 1 augustus 2016 tot 23 augustus 2016. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Patty Warmoeskerken (P&O adviseur). Niet aanwezig van 18 augustus 2016 tot 6 september 2016. Communicatie moet verlopen via deze site.

Ben jij onze nieuwe collega?
Graag ontvangen we jouw cv en een motivatie onder vermelding van het vacaturenummer uiterlijk vrijdag 2 september vóór 16.00 uur.

Wanneer zijn de gesprekken?
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 16 september 2016 in de ochtend. Na een eerste gesprek volgt een tweede gesprek. Mogelijk volgt daarna een klikgesprek met de wethouder. De exacte datum en tijd volgt nog. Het arbeidsvoorwaardengesprek wordt vervolgens gevoerd door Frank van Kruijsdijk en Patty Warmoeskerken. Dit gesprek wordt tevens nog ingepland. Bij de uitnodiging voor een sollicitatiegesprek wordt je per email geïnformeerd over het precieze tijdstip, de locatie en de namen van de sollicitatiecommissie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten