Senior projectmanager GWW

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
26-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
943
Status
Gesloten
Referentie
IGB75173963

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior projectmanager met ervaring met integrale complexe GWW-opgaven binnen een grootstedelijke gebiedsontwikkeling.

Wie?

Onze opdrachtgever is het Ingenieursbureau (IB) van een gemeente in Noord-Holland. Het IB is onderdeel van het onderdeel Ruimte en Economie en de partner op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement.

Vanwege de versnelling in de gebiedsontwikkeling van in eerste plaats Zeeburgereiland, maar ook IJburg 2 en Overamstel zijn wij op zoek naar een zeer ervaren senior projectmanager (Civiel Technisch) voor de GWW-opgave binnen gebiedsontwikkeling.

Door de vorig jaar ingezette versnelling komen de huidige projectmanager en het team van het ingenieursbureau voor Zeeburgereiland onvoldoende toe aan het vooruit kijken en de opbouw van een team en projectorganisatie die gesteld staat voor de nog steeds groeiende opgave.

Daarnaast wordt er voor de 3 genoemde gebiedsontwikkelingen een samenwerkingsovereenkomst voorbereid met een extern ingenieursbureau welke minimaal 4 jaar gaat bijdragen aan de productie maar ook de leeropgave op UVGC-producten en werkwijzen. Een dergelijke samenwerking is voor de meesten nieuw en vraagt competenties op vooruitkijken en leren regie voeren.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent als ad interim voor minimaal een half jaar eindverantwoordelijk voor de organisatorische opgave van het ingenieursbureau voor de gebiedsontwikkeling Zeeburgereiland. Na een half jaar of maximaal een jaar neemt een projectmanager van het ingenieursbureau de eindverantwoordelijkheid weer over.

 • U komt te werken in een relatief jong team en daarvoor zijn wij op zoek naar versterking om naast het produceren ook een half jaar in elkaar te investeren en de opdrachtgever en het kernteam Zeeburgereiland proactief te adviseren over opgaven met kansen vanuit integrale contractvormen.

Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar academisch werk- en denkniveau en een behaald hbo-diploma in het civiel technische domein.

 • U hebt minimaal 6 jaar ervaring in de rol van senior projectmanager voor integrale complexe GWW- opgaven binnen een grootstedelijke gebiedsontwikkeling (> 2500 woningen).

 • U hebt in de afgelopen 6 jaar minimaal 2 afgeronde projectopgaven voor nieuwe infrastructuur middels een UAV-gc contractvorm in de rol van projectmanager of contractmanager.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 4 jaar aantoonbare kennis van en ervaring opgedaan in het werken met raamcontracten voor ingenieursdiensten.

Wensen

 • U hebt in de afgelopen 7 jaar aantoonbare en ruime (civieltechnische) werkervaring (minimaal 4 jaar) in grootschalige gebiedsontwikkeling in 1 van de G4 gemeenten.

 • U hebt een aanvullende opleiding of training gericht op de zachte kant van projectmanagement en of organisatiekunde (Leiderschap, drijfveren, cultuur en organisatie en dergelijke).

 • U hebt in de afgelopen 6 jaar aantoonbare kennis en ervaring opgedaan met het adviseren in de haalbaarheids en planvormingsfase van gebiedsontwikkeling.

 • U hebt aantoonbare ervaringen als lijnmanager of interim manager.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 12-20 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 25 augustus aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten