Senior Adviseur VOIP GT

Opdrachtgever
Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten
Geplaatst op
26-07-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
115
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
653
Status
Gesloten
Referentie
16.059

Afrondingstoelichting

Graag attendeer ik u op het aanbestedingsplatform www.ctmsolution.nl/project/king/.
Dit is waar KING alle inhuur op plaatst en waaruit een geschikte kandidaat geselecteerd wordt.
Zowel bedrijven als ZZP ers kunnen zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,
Wendy de Groot


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Senior Adviseur VOIP GT
vacaturenummer:16.059
Het betreft een tijdelijke functie (evt op basis van detachering) voor een initiële periode van drie maanden met een mogelijke verlenging, telkens voor drie maanden, met een gemiddelde tijdsbesteding van 16 uur per week .

Over KING

KING richt zich op het verbeteren van dienstverlening en bedrijfsvoering van gemeenten ten behoeve van hun inwoners en bedrijven. Dat doet KING onder andere door gemeenten te helpen bij ICT-gerelateerde vraagstukken en door het leveren van sturingsinformatie. KING is onderdeel van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Over GT

De gemeentelijke overheid is onder de naam GT (Gemeentelijke Telecommunicatie) een project gestart voor de gezamenlijke aanbestedingen van telecommunicatiediensten. Het doel van GT is om te borgen dat de Deelnemers aan de aanbesteding(en) kunnen beschikken over een goed portfolio aan telecommunicatiediensten die, zowel bij de aanvang van de (Raam)overeenkomsten als gedurende de looptijd, marktconform zijn in functionele, technische en financiële zin. Na contractering wordt blijvend kennis opgebouwd en vastgehouden door het instellen van een centrale beheerorganisatie. De centrale beheerorganisatie heeft technisch inhoudelijke kennis in huis, kent de telecommarkt en is op de hoogte van de (veranderende) behoeften van Deelnemers. De centrale beheerorganisatie is op basis van deze kennis en kunde in staat om de Deelnemers op professionele wijze te ondersteunen bij de inrichting en verdere ontwikkeling van hun telecommunicatie-omgeving. Onder GT is de eerste aanbesteding voor mobiele data en spraak uitgevoerd wat heeft geresulteerd in vier raamovereenkomsten waarbinnen 280 deelnemers op basis van individuele minicompetities tot een nadere overeenkomst komen. Binnen GT wordt nu een tweede aanbesteding gestart voor vaste telefonie en dataverkeer.

Doel van de functie

Deze functie wordt uitgevoerd in de nieuwe aanbesteding GT-Vast. De functie zich op het onderdeel vaste spraak en de migratie van vaste spraak naar (centrale) datanetwerken. Gezien de beoogde lange looptijd van de aan te besteden dienstverlening is toekomstvastheid van de oplossing essentieel en moet deze functie de marktontwikkelingen binnen gemeenten, datanetwerken en vaste spraak bij elkaar brengen. Onder vaste spraak wordt ook nadrukkelijk begrepen de markt van VOIP centrales en KCC ondersteuning binnen de Cloud modellen waarin deze diensten geleverd kan worden. Binnen GT-Vast is het doel van de functie het zelfstandig en in overleg met (potentiële) deelnemers en (potentiële) aanbieders realiseren van (delen van) de marktstrategie, (delen van) de algemeen functionele beschrijvingen en het (delen van) het bestek..

Verantwoordelijkheden en resultaatgebieden

 • Zelfstandig opstellen van (delen van) de markt- en aanbestedingsstrategie in overleg met (potentiële) deelnemers en (potentiële) aanbieders voor GT-Vast

 • Zelfstandig opstellen van (delen van) de Algemeen Functionele Beschrijvingen in overleg met (potentiele) deelnemers en (potentiële) aanbieders voor GT-Vast

 • Zelfstandig opstellen van (delen van) het bestek voor GT-Vast

Kennis- en ervaringsvereisten

 • WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring op dit niveau

 • Diepgaande kennis van ICT en toegepaste telecommunicatieoplossingen binnen gemeenten

 • De kandidaat beschikt een bewezen trackrecord met het inkopen, inrichten en onderhouden van VOIP – centrales en KCC oplossingen waarbij aantoonbare ervaring met cloud-oplossingen een vereiste is.

 • De kandidaat beschikt een bewezen trackrecord met het inkopen, inrichten en beheren van vaste spraak oplossingen voor gemeenten. Dit blijkt uit aantoonbare technische kennis betreffende het inrichten van telefooncentrales, session border controllers, Vast-Mobiel Integratie, Unified Communicatie en OMNI Channel/KCC oplossingen.

 • De kandidaat beschikt over een bewezen trackrecord met het uitvoeren van Europese aanbestedingen op het gebied van telecom voor gemeenten

 • De kandidaat heeft kennis van en hands-on ervaring met vaste datacommunicatiediensten zoals die in de markt geleverd wordt; d.w.z. het toepassen en implementeren van deze diensten in netwerkinfrastructuren en datacenters bij overheidsorganisaties

 • De kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en ervaring bij een organisatie die voor een collectief van gemeenten werkt (belangenvereniging, inkoopcombinatie, shared service center, etc.);

 • De kandidaat heeft kennis van trends en ontwikkelingen binnen en tussen gemeentelijke organisaties

 • De kandidaat heeft kennis van de positie en doelstellingen van VNG en KING

Houdingaspecten

 • Proactief

 • Resultaatgericht

 • Klantgericht

 • Accuraat

 • Kwaliteitsbewust

 • Stressbestendig

 • Flexibel

Vergoeding en meer informatie

Het betreft een tijdelijke functie voor een periode tot eind september 2016 met een omvang van gemiddeld 16 uur per week (met een mogelijkheid tot verlenging van telkens 3 maanden). De functie is in het functiehuis van KING gewaardeerd in schaal 13 BBRA. De vergoeding is afgeleid van deze schaal en is exclusief BTW maar inclusief reis- en verblijfkosten en inclusief laptop en mobiele telefonie.

Procedure

Na sluiting van de reactietermijn wordt een selectie gemaakt. In beginsel worden maximaal drie kandidaten uitgenodigd voor een gesprek op 18 augustus 2016 tussen 12.00-15.30 uur. Op basis van die gesprekken wordt een kandidaat geselecteerd voor een tweede gesprek.

U kunt tot 10 augustus 2016, 12.00 uur reageren.

Opdrachtomschrijving

Deze functie wordt uitgevoerd in de nieuwe aanbesteding GT-Vast. De functie zich op het onderdeel vaste spraak en de migratie van vaste spraak naar (centrale) datanetwerken. Gezien de beoogde lange looptijd van de aan te besteden dienstverlening is toekomstvastheid van de oplossing essentieel en moet deze functie de marktontwikkelingen binnen gemeenten, datanetwerken en vaste spraak bij elkaar brengen. Onder vaste spraak wordt ook nadrukkelijk begrepen de markt van VOIP centrales en KCC ondersteuning binnen de Cloud modellen waarin deze diensten geleverd kan worden. Binnen GT-Vast is het doel van de functie het zelfstandig en in overleg met (potentiële) deelnemers en (potentiële) aanbieders realiseren van (delen van) de marktstrategie, (delen van) de algemeen functionele beschrijvingen en het (delen van) het bestek.

Op te leveren resultaten

(delen van) de marktstrategie GT-Vast
(delen van) de algemeen functionele beschrijvingen GT-Vast
(delen van) het bestek GT-Vast

Inspanning

Maximaal 16 uur per week

Planning

In de contractperiode van september 2016 t/m december 2016

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-08-2016 15:11
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten