Fullstack Java Developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
26-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80-85
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
1283
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 157 opdrachten

Omschrijving

Voor een internationale organisatie in Utrecht zoek ik momenteel een fullstack Java developer die in een DevOps team komt te werken. Het gaat hierbij om een innovatief en uitdagend project daar dit team als eerste binnen de organisatie met de hele verkooparchitectuur op Mobile gaat. Voor nu zoeken ze een fullstack developer die backend JAVA en frontend AngularJS moet zijn. Daarnaast werken ze met een delivery-pipeline waarin automatische deploy’s en geautomatiseerd testen (Protractor/Cucumber) opgenomen zijn en ervaring hiermee is zeer welkom.

Als Personal Consultant bij Next Step Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Mijn werkwijze is anders dan die van de reguliere bemiddelingsbureau en staat volledig in het teken van de zelfstandige professional. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn verfrissende aanpak die zo ingericht is dat het draait om de zelfstandige professional én niet om de inhurende organisaties.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  26-07-2016 22:36
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-07-2016 10:25
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten