Database Administrator

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
28-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1399
Status
Gesloten
Referentie
Database Administrator

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten

Omschrijving

ICT Database Administrator
Amsterdam

Wat ga je bij ons doen?
De ICT DBA’er is dé specialist op het gebied van Databases. Je verzorgt het operationeel beheer van onze Databases. Je bent onze adviseur als het gaat om upgrades (Life Cycle Management), beveiliging, uitbreidingen en je werkt mee in business projecten. Bij incidenten of problemen ben jij de eerst verantwoordelijke, je gaat op onderzoek uit en zorgt dat de problemen snel worden opgelost. Daarnaast voer je configuratie wijzigingen uit en installeer je updates en patches.
Als onze DBA’er ondersteun je je collega's, los je technische storingen op en schakel je met diverse kennisteams, zoals Windows, Werkplekken, Netwerken, Mainframe Middleware en Storage en/of externe leveranciers.

Herken jij je in ons profiel?

Jij hebt

  • een ICT opleiding op minimaal MBO 4 niveau

  • HBO werk- en denkniveau

  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als DBA’er waaronder specifieke kennis van Microsoft SQL Server Database services in virtuele omgevingen (VMware e/o HyperV), Oracle Databases op AIX en Linux

  • kennis van DB2 op zOS en Unix (is een pre)

  • kennis van reporting- en analysis tools (is een pre)

Daarnaast ben je pro-actief en communicatief vaardig en wil je je blijven ontwikkelen in je vak.

Onze organisatie
We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Private- en Merchant Bank, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

De unieke cultuur van ons biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van onze beide banken waarin security en onze online dienstverlening centraal staan.

Heb jij enkele jaren ervaring als DBA’er en wil je de volgende stap in je carrière zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

De afdeling
Bij ons vind je de veelzijdigheid die kenmerkend is voor een kleine onderneming, gecombineerd met de enterprise technologie die hoort bij een bank.
Het huidige DBA team bestaat uit 5 personen. Jouw primaire verantwoordelijkheid is het beheer van onze Databases.
De ICT-afdeling is gevestigd in Amsterdam en Den Bosch, jouw primaire standplaats is Amsterdam.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten