Applicatiearchitect

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
29-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
577
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Helion IT zoekt voor één van haar opdrachtgevers een

Applicatiearchitect

Als applicatiearchitect werk je in de volle breedte aan een optimale verbinding van business- en ICT-doelstellingen. In samenwerking met het ICT management volg je de relevante ontwikkelingen in de markt en vertaal je deze naar onze organisatie en ICT oplossingen.
Samen met collega-architecten ontwerp en onderhoud je de architectuur (enterprise architectuur) voor wat betreft het applicatiearchitectuur domein. Je bent verantwoordelijk voor de gedetailleerde uitwerking van en de softwarematige/ technische invulling waarmee de beschreven processen en informatiestromen gerealiseerd worden. Je legt verbinding met de infrastructuur en streeft naar continue verbetering van de applicatiearchitectuur. Je verzekert de aansluiting van het applicatielandschap op de veranderende en complexe bedrijfsprocessen van een uitvoeringsorganisatie en op de processen en systemen in de vele ketens waar de organisatie deel van uitmaakt.
Het profiel
Als applicatiearchitect adviseer je in de aanloop naar en tijdens projecten, gevraagd en ongevraagd, over (nieuwe) softwareoplossingen. De projecten ontstaan o.a. door wetswijzigingen of aannemen van (nieuwe) uitvoeringstaken door onze organisatie. In samenwerking met projectarchitecten van de vele projecten in de projectenportfolio verzeker je de bijdrage van verandertrajecten aan de doelarchitectuur. Het uitdragen van ‘het werken onder architectuur’ en het hierin begeleiden en ondersteunen van specialisten zoals analisten, ontwerpers en ontwikkelaars hierin is een belangrijk aspect van jouw rol binnen de organisatie. Je maakt deel uit van een team van 4 lijnarchitecten en 5 projectarchitecten (afhankelijk van de hoeveelheid en omvang van de projecten) en hebt zitting in de architectuurboard.

Functie-eisen
Ben jij ambitieus en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb je daarnaast coachende vaardigheden en voldoe je aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op de vacature van applicatiearchitect!

  • Je hebt hbo+ werk- en denkniveau;

  • Je hebt aantoonbare ervaring als architect, lead designer of lead developer, in een werkomgeving waar onder architectuur gewerkt werd;

  • Je beschikt over ruime kennis van en ervaring met het zelf ontwerpen en realiseren van software;

  • Je hebt aantoonbare en brede ervaring met moderne ICT-architectuur, -methodologie en -technologie;

  • Je hebt kennis van en ervaring met

  • architectuur ontwerpen en beschrijven met ArchiMate;

  • methoden van pakketselectie;

  • softwareontwikkeling ‘onder architectuur’;

  • functioneel en technisch ontwerp van IT systemen;

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Standplaats

Den Haag

Uren

40 uur

Deadline 04-08

Start: halverwege augustus minimaal 3 maanden

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten