ETL Powercenter

Opdrachtgever
Progressive
Geplaatst op
01-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
998
Status
Gesloten
Referentie
PR-32424453_1470032564

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor dit project ben ik opzoek naar ervaren System Engineers. Een System Engineer is conform de Agile en DEVOPS gedachten breed inzetbaar. Dat wil zeggen affiniteit met en de wil om te werken aan zowel analyse, bouw, test, implementatie en continuïteit. Daarbinnen dient de Software Engineer een specialisme te hebben in PowerCenter ETL Ontwikkeling met goede kennis van DataVault technieken.

De System Engineer zal binnen 1 van de teams acteren als Tech Lead. Dat wil zeggen dat binnen de gestelde architectuurkaders de Tech Lead voor nieuwe ontwikkelingen de technische keuzes zal moeten maken en communiceren met het team. Tevens zal de Tech Lead aanspreekpunt zijn voor de teamleden voor technische aspecten. Met technisch wordt bedoeld PowerCenter, Oracle en DataVault.

Uitgebreide kennis van PowerCenter, Oracle en DataVault zijn daarom een vereiste. Ook communicatieve vaardigheden voor communicatie binnen het team zijn daarbij van belang. Van een Tech Lead wordt ook pro-actief handelen verwacht. De Agile methodiek moet bekend zijn en ervaring met DEVOPS is een belangrijke pre.

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

31-12-2016

Aantal uren

36-40 per week

Progressive

Progressive Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de sectoren IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain en Engineering. Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar een tijdelijke opdracht, maar ook als je zoekt naar een permanente functie in deze sectoren.
Progressive

Progressive Recruitment is specialized in recruiting professionals in the sectors IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain and Engineering. We can help you find temporary and permanent job opportunities in these industries.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-08-2016 03:16
  Plaats
  nieuwegein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten