Project Controller IT

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
01-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
867
Status
Gesloten
Referentie
Project Controller IT

Omschrijving

Je komt terecht op een uitdagende functie in een boeiend werkveld, waar je een grote verandering binnen de organisatie kan vormgeven.
Digitalisering vormt de kern van die verandering in de vorm van een drietal grote IT programma’s. Deze programma’s bestaan uit diverse projecten, waar jij de Project Controller van bent. Je geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies over performance vraagstukken, project control van de individuele projecten én over de totale programma’s. Je biedt het management de juiste sturingsinformatie. Je slaat piketpaaltjes en zorgt ervoor dat projectrisico’s verminderd worden.
Ook heb je een belangrijke rol bij het maken van het programmaplan plus de evaluatie van en sturing op de behaalde resultaten.
Verder ondersteun je de ontwikkeling en het in gebruik nemen van control methodieken en ben je betrokken bij het financiële en operationele risicomanagement. Je voert verbeteringen door in programma’s en projecten en je werkt intensief samen met managers, teamleiders en collega-controllers. Je rapporteert aan de teamleider Business Control.
Het helpt je in de rol als je minimaal vijf jaar relevante ervaring hebt als projectcontroller. Ervaring met IT Project Control (in de vorm van digitalisering) is vereist. Je hebt minimaal een afgeronde relevante WO-opleiding, liefst aangevuld met een RC-opleiding.
Tevens ben jij een stevige gesprekspartner richting stakeholders en houd je van verandering. Weet je hoofd- en bijzaken te scheiden. Heb je gevoel bij de impact die grote verandertrajecten hebben op de zachte kant van de organisatie.
Het gaat om een project voor de duur van 2 jaar, met uitloop tot 3 jaar. Het bedrijf wil dit graag invullen met een vast contract, niet op interim basis.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-08-2016 11:41
  Plaats
  Vijfhuizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-08-2016 10:03
  Plaats
  Leusden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten