Javascript ontwikkelaar

Intermediair
WIBA IT B.V.
Geplaatst op
01-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
I/O
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
627
Status
Gesloten
Referentie
IM

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor je sollicitatie. Omdat wij een groot aantal reacties ontvingen, hebben wij alleen de kandidaten uitgenodigd met de meeste ervaring en/of die volledig voldeden aan de door ons gestelde eisen. Wij moeten je tot onze spijt meedelen, dat je om bovengenoemde redenen helaas niet tot de kandidaten behoort die voor een sollicitatiegesprek zijn uitgenodigd.

Graag houden we je gegevens in portefeuille, zodat wij in de toekomst contact met je kunnen opnemen als wij een passende vacature hebben.

Wij danken je hartelijk voor de interesse in deze aanvraag.

grt,

Ilkin Musajev


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Javascript frontend ontwikkelaar

Start

zsm

Duur

5 maanden, met optie op verlenging

Locatie

Amsterdam

Als developer werk je samen met een enthousiast team van developers aan het verbeteren van het platform. Het team bestaat met jou uit 5 frontend developers, tester en productowner. Je werkt in een SCRUM team om te bouwen aan een bestaand platform, welke nagenoeg weer opnieuw gebouwd (refactoring) moet worden in Javascript en ReactJS library.

Het team werkt heel nauw samen om aan de hoge verwachtingen tegemoet te komen. Er wordt daarom niet alleen individueel gewerkt maar juist als team waarbij ‘kritisch zijn’ en ‘eigen initiatief’ belangrijke eigenschappen zijn! Ook moet je het niet erg vinden wat minnder leuk werk op te pakken als testwerkzaamheden, bug fixing.

Het platform is een high usability / high traffic omgeving met 99,9% uptime. Het huidige systeem is grotendeels ontwikkeld in Javascript.

Je moet minimaal een brede ervaring hebben als Javascript developer. De klant heeft eigen frameworks/libraries in javascript ontwikkeld, om deze te begrijpen moet je dit dus goed en snel kunnen doorgronden.

De klant wil over naar een nieuwe React omgeving. Je werkzaamheden zullen bestaan uit onderhouden van het bestaande systeem, ombouw naar het nieuwe systeem en unittesten.

Je beschikt over de volgende kennis/ervaring

-Minimaal 2 jaar ervaring met Javascript (Require.JS, Vanilla.JS, Underscore.JS, Qunit) (eis)
-Ervaring met React.JS (pre)
-Ervaring met .Net (pre)
-Ervaring met CSS en HTML 5
-Ervaring als developer in grote complexe omgevingen, bij voorkeur high traffic
-Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
Nederlandstalig
-Ervaring met Agile / Scrum

Graag ontvangen wij bij interesse uw CV, motivatie (ingaan op uw ervaring met de gestelde eisen en wensen), tarief, beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-08-2016 12:13
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten