Assistent coördinator kabels en leidingen

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
02-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
DenBosch
Reacties
0
Bekeken
256
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Opdracht
De afdeling Realisatie en Beheer Openbare Ruimte, als onderdeel van Stadsbedrijven, heeft als belangrijkste taak het realiseren van projecten en het beheren en onderhouden van het openbaar gebied van de gemeente. Het samenwerken en klantgericht werken van de verschillende vakgebieden is een belangrijke doelstelling. De afdeling telt ca. 200 medewerkers en bestaat uit de bureaus: Geo-informatie, Programmering en Projectmanagement, Voorbereiding, Wijkbeheer en Toezicht Noord-Oost en Zuid-West en Bedrijfsvoering en Ondersteuning.
De functie maakt deel uit van het bureau Voorbereiding: maakt bestekken voor projecten en onderhoud. Geeft vaktechnische adviezen op het gebeid van onder meer kabels en leidingen, bodem, groen, water en riolering, openbare ruimte, verkeer duurzaamheid, bouwstoffen en kosten.
Het onderzoeken en analyseren van de juridische verhoudingen en het maken van afspraken over het beschermen en/of verplaatsen van ondergrondse infrastructuur en de verdeling van de kosten;
Het vertalen van de geldende wet- en regelgeving (telecommunicatiewet, WION en NEN-normen, Algemene Voorwaarden Kabels en Leidingen) naar uitvoeringsmaatregelen;
Het onderhandelen en realiseren van voorwaarden voor de uitrol en beheer van ondergrondse netwerken t.a.v. doorlooptijd vergunningen, straatwerk, (hinderlijke) ligging, leges en grondverwerving;
Het maken en coördineren van afspraken over uit te voeren werkzaamheden;
Het controleren van gemaakte afspraken tijdens en na afronding van de werkzaamheden;
Het verhalen en voorkomen van kosten op het gebied van civiele infrastructuur kabels en leidingen.
Indien van toepassing de werkzaamheden afstemmen met betreffend projectleider of specialist.
Het registreren, adviseren, van alle aanvragen instemmingen, en factureren van de leges en degeneratiekosten binnen de aangegeven tijdspanne in MOOR (Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte)
Alle meldingen en klachten van het G.C.C. (Gemeentelijk Contact Centrum) binnen de gestelde termijn afhandelen.

Profiel
Als (assistent) coördinator Kabels & Leidingen (hoofdkabels, transportleidingen en huisaansluitingen) ben je in staat het overzicht te behouden, efficiënt te plannen, kostenbewust te handelen en een sparring-partner te zijn voor enerzijds de nutsbedrijven & telecommunicatiebedrijven én anderzijds de toezichthouders openbare ruimte van de gemeente ’s-Hertogenbosch.
Je hebt inmiddels enkele jaren ervaring op het werkgebied van de Kabels en Leidingen en kent de aandachtspunten die o.a. met het beoordelen van toekomstige verleggingsplannen, tracé-aanvragen, het inschatten van de risico's, het herstellen van de OR e.d. gepaard gaan.

Je CV
Opleiding
Minimaal afgeronde MBO opleiding (civiel/electro), maar met HBO denkniveau;
Werkervaring
Je hebt enkele jaren ervaring op het werkgebied coördinatie Kabels en Leidingen. Je hebt enkele jaren ervaring binnen de gemeentelijke overheid.
Competenties
Je bent communicatief vaardig en gaat op een goede/prettige manier om met collega’s.
Je hebt een natuurlijk overwicht en verantwoordelijkheidsgevoel;

Werkweek
36 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Voor meer informatie neem je contact op met onze recruitmentconsultant Jan Kroon.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten