Verkoper-Ambassadeur Zivier applicatie

Opdrachtgever
Zivier
Geplaatst op
02-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten
Referentie
Z1610

Omschrijving

Bent u trainer/coach met een groot netwerk in Nederland? Hebt u interesse in extra verdiensten met behulp van een product/dienst in de educatieve branche?

Wij zouden het zeer waarderen wanneer u als freelance verkoper-ambassadeur het succes van Zivier verder wil versterken door deze applicatie onder de aandacht te brengen van HR-managers, SHEQ-managers, opleidingscoördinatoren en directies c.q. te verkopen aan organisaties.

Uw verdiensten

Wij plannen graag met u een gesprek om de voorwaarden en vergoedingen (provisie) te bespreken. De provisie is gebaseerd op door u behaalde omzet van de initiële aanschaf van het platform en de jaarlijkse licenties. Ook de door de klant afgenomen aanvullende diensten tellen mee in de omzetberekening.

Onze verwachtingen

Met uw enthousiasme en netwerk opent u deuren. U speelt alleen of samen met onze specialisten in op de behoefte van de potentiële klant (consultative selling) en effent het pad voor de meest geschikte overeenkomst voor gebruik van de applicatie.

Onze samenwerking

Uiteraard is er een actieve verkoopondersteuning vanuit onze Nederlandse organisatie in Lochem, kunt u gebruik maken van onze nieuwsbrieven, webinars, presentaties en documentatie.
U krijgt een gedegen productintroductie en met grote regelmaat zijn er interne webinars / bijeenkomsten over de maandelijkse updates en resultaten.

Over onszelf

De Nederlandse Zivier software applicatie (SAAS) biedt organisaties in binnen- en buitenland sinds 2010 de mogelijkheid om een eigen online academie in te richten en daarmee gebruik te maken van de bijzondere functionaliteiten van deze applicatie. De applicatie is zeer gebruikersvriendelijk, bijzonder professioneel en betrouwbaar. De gehele applicatie is ontwikkeld en wordt nog dagelijks door onze eigen applicatiebouwers. Medio 2017 hopen wij in Nederland de 200.000ste actieve gebruiker te mogen begroeten. Ons team is sterk internationaal, innoverend en klantgericht. Snelle besluitvorming en korte lijnen.

De vele toepassingen in de applicatie geven u de gelegenheid om het gesprek over Zivier langs verschillende invalshoeken te beginnen. Er is geen klant hetzelfde! Iedere organisatie gebruikt de applicatie op basis van haar eigen behoefte en toch zijn zij allemaal uiterst tevreden over de samenwerking met Zivier.

Meer informatie op www.zivier.com

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten