Senior Financieel Adviseur

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
02-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
regio Utrecht
Reacties
4
Bekeken
656
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Bedankt voor jouw interesse in de opdracht 'Senior Financieel Adviseur'.

Middels dit bericht willen wij laten weten dat de vacature vervuld is.

Met vriendelijke groet,

Astorium


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Voor een gemeente in de regio Utrecht zoeken wij een Senior Financieel Adviseur. Dit is een tijdelijke parttime positie voor 24 tot 32 uur per week tot in ieder geval eind 2016, met een mogelijke uitloop tot juli 2017.

De ambitie van onze opdrachtgever is komen tot een bedrijfsvoering die dienstbaar is aan de samenleving; proactief, zelfbewust en transparant. Onderdeel Financiën Advies is op dit moment bezig met het verder professionaliseren van het adviseurschap, waarbij het herindelingsproces ook de nodige aandacht vraagt. Voor dit team zoeken wij een Senior Financieel Adviseur.

Beschik jij over de inhoudelijke financiële kennis, maar kan jij ook als coördinator en motivator bijdragen aan de continue verbetering van het onderdeel Financieel Advies? Dan is een interessant project voor jou!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Als Senior Financieel Adviseur geef jij gevraagd en ongevraagd integraal advies aan management, bestuur en de organisatie.

 • Samenwerking en draagvlak creëren zijn hierbij de aandachtspunten, gericht op het bereiken van gezamenlijke resultaten

 • Je hebt een coördinerende rol in het onderdeel Financieel advies: je verbetert en stuurt op de (werk)processen, en je optimaliseert de kwaliteitsbewaking van (integrale) advisering

 • Je prioriteert inhoudelijk en beleidsmatig richting adviseurs en organisatie

 • Je bent medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van de jaarverantwoording en bestuurlijke rapportages (P&C producten)

Functie eisen

 • Je bent goed financieel onderlegd met ruime ervaring in en kennis van gemeentelijke financiën en de huidige regelgeving van het BBV

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau

 • Ervaring met SAP is een sterke pre

 • Op korte termijn beschikbaar

Als daadkrachtige Senior Financieel Adviseur ben je transparant in communicatie. Je bent in staat om de cultuurverandering in het team door te voeren. Je hebt een helikopterview en analytisch vermogen om dit kunnen toepassen.

De organisatie
Onze opdrachtgever is een gemeente in de regio Utrecht. Het is een platte organisatie, gericht op de toekomst. De mensen en de werkzaamheden zijn veelzijdig. De ruim 200 medewerkers combineren zelfstandigheid en creativiteit in hun werk met een gezonde dosis betrokkenheid. In de planning staat een herindeling van een aantal regio-gemeenten per 1 januari 2018 tot een nieuwe gemeente. Daarnaast is de organisatie al geruime tijd actief met een cultuurtraject. De kern daarvan is de burger centraal stellen, denken in mogelijkheden, elkaar durven aan te spreken en feedback geven.

Het team Concernzaken valt binnen het aandachtsgebied bedrijfsvoering en bestaat uit de volgende onderdelen: Planning & Control, Financiën Advies, Innovatie(projecten), Strategie, Processen, Informatisering en Automatisering, Secretariële en Administratieve bestuurs- en managementondersteuning.

Het aanbod
Onze opdrachtgever biedt een tijdelijke positie voor 24 tot 32 uur per week tot het einde van het jaar met mogelijke uitloop tot juli 2017.

Freelancers met een geldige VAR (WUO/DGA) zijn welkom om te reageren (wij maken momenteel gebruik van de transitiefase). Houdt rekening met een maximaal tarief van ca. 75 euro ex BTW, inclusief reiskosten.

Herken jij jezelf in het profiel en wil je solliciteren?
Reageer dan zo snel mogelijk met cv en (korte) motivatiebrief. Reacties na vrijdag 5 augustus 12.00 uur komen op een reservelijst.

NB. reacties van bureaus worden niet in behandeling genomen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  02-08-2016 21:44
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-08-2016 11:10
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-08-2016 15:37
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-08-2016 22:34
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten