Functioneel Beheerder NBC+

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
02-08-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Den Haag
Reacties
0
Bekeken
564
Status
Gesloten
Referentie
ELSH01126

Afrondingstoelichting

Beste freelancer/relatie,

Hartelijk dank voor de reactie op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt van de best passende kandidaten, die hierover persoonlijk bericht hebben ontvangen. De overige kandidaten nemen wij graag op in onze database voor eventuele toekomstige mogelijkheden en wensen wij voor nu veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Team Eliantie


TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in regio Den Haag zoeken wij in de periode 1-9-2016 t/m 1-10-2016 een functioneel beheerder NBC+

De functioneel beheerder beheert de NBC+, welke bestaat uit een bronnenstraat en een zoekplatform op basis van metadata, met daaraan gekoppeld een kennisbank met een linked data structuur. Via een zoek-API kunnen allerlei doorsnedes van de content uit de NBC+ beschikbaar worden gesteld aan zowel interne als externe partijen. Deze catalogus wordt door de opdrachtgever gehost en ontwikkeld ten behoeve van de lokale vestigingen in het land. Deze dienst bestaat uit een voorkant welke voor eindgebruikers zichtbaar is, ook wel de titeldetailpagina of landelijke zoekingang genoemd, en de achterkant waar de gegevens geaggregeerd, verwerkt en in indexen opgeslagen worden.

Voor met name het achterkant gedeelte zoekt de opdrachtgever een functioneel beheerder die in de genoemde periode het functionele beheer van de huidige beheerder tijdelijk kan overnemen. Je zal in die periode een lijnactiviteit voeren en in diverse projecten een rol hebben waar de NBC+ een raakvlak mee heeft. De functioneel beheerder werkt samen met de product manager (eigenaar) en informatie manager (domein expert) aan gedegen doorontwikkeling van de dienst. De functioneel beheerder dient bekend te zijn met BiSL, moet kunnen overleggen en onderhandelen met het IT serviceteam en ervaring hebben met het gebruik van Topdesk en JIRA.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten