Technisch Applicatiespecialist - Sitecore

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
02-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
695
Status
Gesloten
Referentie
Pien van der Kamp

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor een directe relatie zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiespecialist - Sitecore.

Deadline

04-08-2016 voor 11:00 uur

Tarief

n.o.t.k.

Start

01-09-2016

Duur

3 maanden met optie op verlenging

Pré

openstaan voor detavast constructie

Werkzaamheden

De klant opereert in een markt die continu in beweging is. Voor een optimale bedrijfsvoering is het van belang dat de ICT-systemen aansluiten bij die veranderingen. De afhankelijkheid van systemen en technologieën is dus groot. De applicaties die we hier gebruiken, ontwikkelen we zelf: één voor één state of the art, gebaseerd op Windowstechnologie. De continuïteit ervan waarborgen is weer de verantwoordelijkheid van de afdeling beheer. We stellen hoge eisen, onder meer op het gebied van beschikbaarheid, toegankelijkheid, beveiliging, bedrijfszekerheid en performance.
Als technisch applicatiespecialist zorg je ervoor dat applicaties waar je verantwoordelijk voor bent als team voldoen aan die prestatiekenmerken. Je neemt preventieve en corrigerende maatregelen om problemen op te lossen. Soms is het snel schakelen: je weet vaak van tevoren niet hoe je dag eruit gaat zien.
Naast het uitvoeren van reguliere beheertaken neem je deel aan projecten om vernieuwingen of veranderingen te realiseren. Daarvoor werk je in een team met een informele sfeer. Je hebt veel invloed op de planning van je eigen werkzaamheden; er wordt een werkrooster gehanteerd dat je flexibel kunt invullen.
Binnen de beheer afdeling wordt gewerkt volgens de agile en lean principes om zo een continue verbeter cultuur na te streven.

Profiel

Een applicatiespecialist voor onze afdeling ICT Beheer & Ondersteuning die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière of die aan het begin van zijn/haar carrière staat. Je bent een initiatiefrijke en daadkrachtige ICT-er die graag aan de slag gaat in een professionele en vooruitstrevende werkomgeving.

Wat wij belangrijk vinden

Een afgeronde hbo-opleiding liefst richting Informatica;
Must is kennis van Sitecore, IIS en ASP.net
een pre is kennis van Windows 2008/2012, Nolio ASAP en scripttalen zoals Powershell
Bij complexe vraagstukken weet je hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden. Op het moment dat er een probleem ontstaat of meerdere collega's een beroep op je doen weet jij prioriteiten te stellen en schakel je eenvoudig om naar andere werkzaamheden. Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt overtuigingskracht en laat je niet makkelijk uit het veld slaan. In een team functioneer je optimaal, je bent altijd bereid om voor anderen in te springen. Permanent leren vind je belangrijk, door het volgen van cursussen en het bijhouden van ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten