Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
02-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Roermond
Reacties
0
Bekeken
951
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een goede relatie van YACHT ben ik op zoek naar een Software Developer die graag bij een internationale organisatie wilt werken!

In deze rol ben jij, samen met je team verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en onderhouden van het Data Warehouse web portal. Om deze portal door te kunnen ontwikkelen werk je nauw samen met andere Industrial Engineers en operators. Door met hun in gesprek te zijn en te sparren komen jullie tot bruikbare operation tools die jij met je team gaat ontwikkelen.

Daarnaast ontwikkel je dynamische dashboards en reports en ondersteun je de implementaties van new business, in het component Data Warehouse. Je maakt werkinstructuies en "Master Operating Plans". Daarnaast geef je trainingen aan gebruikers en zorg je dat je eigen kennisniveau op peil blijft door het volgen van opleidingen.

In deze rol ben je ongeveer 50% aan de slag in de operatie en 50% bezig met programmeren. Je standplaats is Roermond, maar is het is ook mogelijk om af en toe op de locatie in Venlo te werken. Incidenteel reizen naar buitenlandse locaties is onderdeel van deze functie.

In de ideale kandidaat zien wij het volgende terug
Je bent MBO4 en/of HBO geschoold en hebt een diploma om dit aan te tonen. Daarnaast heb je meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke rol. Je hart gaat sneller kloppen van programmeren, onder andere met de programmeertalen PHP en HTML. Daarnaast heb je goede kennis en ervaring met SQL en database programmeren en uitstekende kennis van MS Office, waaronder we Access, VBA, SharePoint etc. bedoelen. Je bent bekend met verschillende Warehouse Management Systemen.

Als persoon herken je jezelf in de volgende steekwoorden: Flexibel, pro actief, collegiaal, stellen van prioriteiten, communicatief vaardig.

Het is een vereiste dat je zowel de Engelse als Nederlandse taal volledig beheerst, zowel schriftelijk als mondeling.

Graag ontvang ik CV's in WORD format o.v.v.
all in uurtarief
vakantieplanning
beschikbaarheid

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten