Online Technisch Applicatiespecialist

Opdrachtgever
BlueTrail
Geplaatst op
03-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
47
Status
Gesloten
Referentie
BTIT12033

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

BlueTrail is op zoek naar een Online Technisch Applicatiespecialist.

Opdracht/functie omschrijving

De opdrachtgever opereert in een markt die continu in beweging is. Voor een optimale bedrijfsvoering is het van belang dat de ICT-systemen aansluiten bij die veranderingen. De afhankelijkheid van systemen en technologieën is dus groot. De applicaties die we hier gebruiken, ontwikkelen we zelf: één voor één state of the art, gebaseerd op Windowstechnologie. De continuïteit ervan waarborgen is weer de verantwoordelijkheid van de afdeling beheer. We stellen hoge eisen, onder meer op het gebied van beschikbaarheid, toegankelijkheid, beveiliging, bedrijfszekerheid en performance.
Als technisch applicatiespecialist zorg je ervoor dat applicaties waar je verantwoordelijk voor bent als team voldoen aan die prestatiekenmerken. Je neemt preventieve en corrigerende maatregelen om problemen op te lossen. Soms is het snel schakelen: je weet vaak van tevoren niet hoe je dag eruit gaat zien.
Naast het uitvoeren van reguliere beheertaken neem je deel aan projecten om vernieuwingen of veranderingen te realiseren. Daarvoor werk je in een team met een informele sfeer. Je hebt veel invloed op de planning van je eigen werkzaamheden; er wordt een werkrooster gehanteerd dat je flexibel kunt invullen.
Binnen de beheer afdeling wordt gewerkt volgens de agile en lean principes om zo een continue verbeter cultuur na te streven.

Omgeving

Tilburg

Start

1 september 2016

Duur

3 maanden

Inzet

40 uur per week

Optie op verlenging

Ja

Sluitingsdatum aanvraag: donderdag 4 augustus, 10:00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in ons selectieproces.

Reactie graag voorzien van

  • CV Nederlands in Word formaat

  • De gevraagde kennis, opleiding en ervaring dient duidelijk uit uw reactie naar voren te komen.

  • Uw reactie dient minimaal te bestaan uit een CV Word, incl. Naam, geboortedatum en Woonplaats eventueel aangevuld met referenties en een motivatie. CV Word, referentie, Motivatie etc. is in het Nederlands en mag niet langer dan 5 pagina’s zijn

  • Let op de specifieke criteria, deze moeten aantoonbaar terugkomen in het CV

  • Aan de opdracht gerelateerde motivatie van minimaal 5 regels, waarin duidelijk omschreven wordt dat men over Vereiste kennis en kunde beschikt

Er kan alleen bij leveranciers ingehuurd worden als zij in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail - Voor individuele kandidaten ( freelancers/ZZP ) en overige kandidaten is bovenstaande niet van toepassing.

Functie eisen Wijzigen

Eisen KNOCK-OUT

Een afgeronde HBO-opleiding liefst richting Informatica.
Kennis van windows server 2008/2012, ASP.net en MS-IIS.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria

Kennis van Sitecore, F5 BigIP LTM/ASM/APM, Nolio ASAP en scripttalen zoals Powershell

Competenties

Communicatief sterk
Overtuigingskracht
Teamspeler
Collegiaal
Leergierig
Initiatief
Daadkrachtig

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten