Datawarehouse Testconsultant

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
03-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
478
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Helion IT zoekt voor een van haar opdrachtgevers waar wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst een:

Ervaren Datawarehouse Testconsultant

Functieomschrijving
Onze klant is op zoek naar een gedreven en ervaren datawarehouse testconsultant. Binnen verschillende projecten worden bronnen ontsloten naar het datawarehouse waarbij kwaliteit door de hele keten van enorm belang is. De werkwijze binnen de projecten is gebaseerd op Agile.
De datawarehouse tester heeft kennis op het gebied van ETL, datamodellering en DWH/BI concepten. Je bent een belangrijke schakel tussen ICT en het BICC, pakt de coördinerende rol met alles wat om datawarehouse testen draait. Je bedenkt de teststrategie, stelt testplannen en testcases op, voert de testen uit en neemt initiatieven om het datawarehouse testen binnen de klant verder te professionaliseren. Er wordt gezocht naar een proactief en communicatief sterk persoon die niet bang is voor aanpakken en resultaten wil neerzetten.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

  • Minimaal 3 jaar ervaring als datawarehouse tester.

  • Kennis van gestructureerd testen met BI en Datawarehouse concepten, testcertificering zoals T-map, Agile testing, ISTCB/ISEB is een pré.

  • Heeft diverse ervaring met BI modelleringstechnieken waaronder Data Vault.

  • Ervaring met ETL/BI tools: Informatica Powercenter, MS SQL, Powerdesigner, Business Objects, SAS EG/VA.

  • Werkt gestructureerd en nauwkeurig.

  • Ervaring met werken in een agile/scrum team.

  • Communicatief sterk en proactief.

Afdelingsprofiel
De afdeling Betalingsverkeer en effecten maakt deel uit van de divisie Betalingsverkeer. De kerntaken van de afdeling bestaan uit de grotendeels geautomatiseerde afwikkeling van het hoogwaardige interbancaire betalingsverkeer, bewaarneming van effecten en de afwikkeling van transacties voor monetaire beleids- en beleggingsoperaties.
Onze klant biedt banken kredietfaciliteiten aan op basis van adequaat onderpand. Eén van de taken van de afdeling is het dagelijkse beheer van onderpand portefeuilles en het goed laten functioneren van het onderpand kader van het Europees Stelsel van Centrale Banken (ESCB). Daarbij is BVE verantwoordelijk voor het beoordelen van de beleenbaarheid van in Nederland uitgegeven fondsen. Specialisten houden zich bezig met het maken van analyses en leveren binnen het stelsel hun bijdrage door het beleid mede vorm te geven.
Het speelveld waarin de afdeling zich bevindt is sterk aan verandering onderhevig. Verdergaande samenwerking op Europees niveau met betrekking tot betalings- en effectenverkeer biedt uitdaging voor de komende jaren. Je maakt deel uit van een professioneel team van enthousiaste collega', er heerst een prettige, informele werksfeer op onze afdeling.

Locatie

Amsterdam

Uren

36

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Deadline

03-08-2016 om 16:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten