Accountmanager(s) Zivier applicatie

Opdrachtgever
Zivier
Geplaatst op
04-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
30,00
Op locatie
Nee
Reacties
4
Bekeken
797
Status
Gesloten
Referentie
Z1631

Omschrijving

Bent u trainer/coach met een groot netwerk in Nederland? Liggen uw contactpersonen op directie, HRM en SHEQ niveau? Hebt u interesse in extra verdiensten met behulp van een zeer innovatief en hoog renderend product/dienst voor organisaties die hun kennismanagement en opleidingen willen optimaliseren?

Wij zouden het zeer waarderen wanneer u als (parttime) accountmanager het succes van Zivier verder wil versterken door deze applicatie onder de aandacht te brengen van HR-managers, SHEQ-managers, opleidingscoördinatoren en directies c.q. te verkopen aan organisaties.

Uw verdiensten

Wij plannen graag met u een gesprek om de voorwaarden en vergoedingen te bespreken. U bepaalt uw urenbesteding in goed overleg en rekent met een vast uurtarief (max. EUR 30,00).

Onze verwachtingen

Met uw enthousiasme en netwerk opent u deuren. U speelt alleen of samen met onze specialisten in op de behoefte van de potentiële klant (consultative selling) en effent het pad voor de meest geschikte overeenkomst voor gebruik van de applicatie.

Wij zijn geïnteresseerd in uw tarief en maken daar graag vast afspraken over. U beschikt over eigen vervoer.

Onze samenwerking

Uiteraard is er een actieve verkoopondersteuning vanuit onze Nederlandse organisatie in Lochem, kunt u gebruik maken van onze nieuwsbrieven, webinars, presentaties en documentatie.
U krijgt een gedegen productintroductie en met grote regelmaat zijn er interne webinars / bijeenkomsten over de maandelijkse updates en resultaten.

Over onszelf

De Nederlandse Zivier software applicatie (SAAS) biedt organisaties in binnen- en buitenland sinds 2010 de mogelijkheid om een eigen online academie in te richten en daarmee gebruik te maken van de bijzondere functionaliteiten van deze applicatie. De applicatie is zeer gebruikersvriendelijk, bijzonder professioneel en betrouwbaar. De gehele applicatie is ontwikkeld en wordt nog dagelijks door onze eigen applicatiebouwers uitgebreid. Medio 2017 hopen wij in Nederland de 200.000ste actieve gebruiker te mogen begroeten. Ons team is sterk internationaal, innoverend en klantgericht. Snelle besluitvorming en korte lijnen.

De vele toepassingen in de applicatie geven u de gelegenheid om het gesprek over Zivier langs verschillende invalshoeken te beginnen. Er is geen klant hetzelfde! Iedere organisatie gebruikt de applicatie op basis van haar eigen behoefte en toch zijn zij allemaal uiterst tevreden over de samenwerking met Zivier.

Meer informatie op website Zivier.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  04-08-2016 15:59
  Plaats
  Deventer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-08-2016 17:11
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-08-2016 13:46
  Plaats
  hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-09-2016 11:21
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten