Senior adviseur inkoop

Opdrachtgever
Pro10
Geplaatst op
04-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Meer dan 15.000 euro
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een gerenommeerde overheidsorganisatie zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een Senior adviseur inkoop. De opdracht duurt tot maart 2017, is voor 36 uur per week en kan in totaal met een jaar worden verlengd.

Als adviseur inkoop ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig tot stand brengen van raamovereenkomsten op het gebied van diensten. Vanaf het schrijven van het inkoopplan tot het daadwerkelijk gunnen van de opdracht, het hele proces begeleid je als adviseur inkoop. Hierbij stel je zelfstandig inkoopplannen op, check je de planning, doe je de marktbenadering en bent betrokken bij de beoordeling. Het kan gaan om grote complexe opdrachten die middels een Europese Aanbesteding worden uitgevraagd. Een echte senior inkoper dus. Je maakt deel uit van een team van gedreven inkoopspecialisten die op alle niveaus kunnen schakelen; jij past hier binnen en bent breed inzetbaar. Je weet stakeholders te mobiliseren, bent proactief in je aanpak en creatief in het bedenken van oplossingen. Afhankelijk van de uitvraag bepaal jij de marktbenadering en stel je het inkoopplan op waarin de omvang, bijbehorende kaders, wensen en eisen op een juiste wijze zijn vertaald en zijn afgestemd op ontwikkeling in de markt. Jij zorgt er voor dat een contract wordt opgesteld en aanbesteed.

Functie-eisen

  • HBO/WO, aangevuld met NEVI1. NEVI 2 is een pre.

  • Je hebt aantoonbaar kennis van Aanbestedingswet 2012 en de wijzigingen hierop,

  • Je hebt ervaring met het sluiten van raamovereenkomsten en met het werken binnen complexe (semi)publieke organisaties.

  • Je bezit de competenties: resultaatgerichtheid, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend, plannen en organiseren, organisatiesensiviteit, innovatief handelen, klantgerichtheid en kunt dit overtuigend aantonen tijdens een gesprek.

  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Europese aanbestedingen op basis van EMVI en op gebied van diensten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten