Senior adviseur inkoop en contracten

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
03-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
661
Status
Gesloten
Referentie
IGB76047005

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior adviseur inkoop en contracten met aantoonbare ervaring met de uitvoering van Europese aanbestedingen op het gebied van bedrijfsvoering (diensten en leveringen).

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het programma Omgevingswet. Voor dit programma moeten verschillende zaken worden ingekocht op het gebied van bedrijfsvoering, waarbij gebruik kan worden gemaakt van bestaande raamovereenkomsten of waarbij separate aanbestedingstrajecten conform gewijzigde aanbestedingswet 2012 noodzakelijk zijn.

De uit te voeren taken en activiteiten concentreren zich op de tactisch en beperkt operationeel niveau om alle dienstverlening voor het programma omgevingswet in te kopen. De werkzaamheden zullen voornamelijk in Utrecht en Rijswijk plaatsvinden.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U voert zelfstandig de inkooptrajecten en kan, indien nodig, hierover collega’s inschakelen.

 • U bent verantwoordelijk voor de vorming van de inkoopstrategie in het inkoopplan, het voorbereiden van de aanbestedingsstukken, het uitvoeren van de aanbesteding en de contractering.

 • U verkent en consulteert indien nodig de markt.

 • U verricht bovengenoemde werkzaamheden in samenwerking met uw collega’s binnen de verschillende klantenteams uit. Deze klantenteams bestaan uit zowel tactische als operationele inkopers.

Eisen

 • U hebt minimaal afgeronde hbo-opleiding met een aangevulde vakinhoudelijke opleiding met betrekking tot inkoop.

 • U bent een professional op het gebied van inkopen binnen het publieke domein en minimaal 7 jaar ervaring op dit gebied.

 • U beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met de uitvoering van Europese aanbestedingen op het gebied van bedrijfsvoering (diensten en leveringen).

Wensen

 • U bent in het bezit van Nevi 1 en 2 of een aantoonbaar vergelijkbare inkoop vakopleiding.

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring van de inkoopprocedures binnen het publieke domein en specifiek binnen de Rijksoverheid.

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met onder andere het werken met inkoopplannen.

Waar?

Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind september 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 11 augustus aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten