Business Informatie / Applicatie specialist

Intermediair
G-Nius
Geplaatst op
03-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
1053
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Als Application Specialist Retail beheer je applicaties (instellingen, codes, parameters, autorisaties, beveiligingsregels en dergelijke) ter ondersteuning van de Retail processen van onze klant. Je ziet toe op het effectief en effici├źnt gebruik van applicaties en je ondersteunt en begeleidt de gebruikers.
Je bent de schakel tussen de organisatie, de leveranciers van de applicaties, ketens en de eindgebruikers. Je zorgt ervoor dat applicaties aansluiten bij de wensen van de gebruikers en je beschrijft de nieuwe, gewenste functionaliteit van de applicatie en gaat na of en hoe de systeemtechnische wijzigingen mogelijk zijn. Je stelt technische specificaties op, op basis van functionele specificaties en onderzoekt de technische gevolgen. Je bent troubleshooter bij complexe en specialistische problemen en knelpunten. Je instrueert en begeleidt de super users van de applicaties bij Retail.
Je neemt deel aan projecten en levert vanuit jouw vakinhoudelijke deskundigheid een bijdrage aan vernieuwing- en implementatie trajecten.

Bij voorkeur heb je kennis van de farmaceutische branche.

Kennis van zowel diverse webontwikkeltechnologie├źn (Angular JS, PHP. MVC, Java, Liferay) als voor mobile solutions (o.a. via Phonegap), Oracle tools (o.a. PL/SQL, APEX), Microsoft tools (o.a. Visual Basic, ASP Dotnet), en diverse technieken van data transfer is een voorwaarde.

Ervaring met Agile werken is een pre.

Start

ASAP

Duur

2-3 maanden met optie op verlenging

Reactie graag voorzien van uw WORD CV, beschikbaarheid en All-in uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten