Projectbeheerser

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
03-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1386
Status
Gesloten
Referentie
IGB76088434

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2533 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectbeheerser met ervaring met mobiliteitsprojecten en het samenwerken met verschillende (overheids)organisaties.

Wie?

Onze opdrachtgever is de afdeling Mobiliteit, Economie en Cultuur, team Mobiliteit en Openbaar Vervoer van de provincie Utrecht.

Het programma Beter Benutten Vervolg Midden Nederland is een samenwerkingsprogramma van de provincie Utrecht, de gemeentes Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein, Rijkswaterstaat Midden Nederland, het bedrijfsleven, het Ministerie van IenM en op projectniveau regionale of lokale partners.
Het programma Beter Benutten Vervolg MN maakt deel uit van het landelijke programma Beter Benutten, dat in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu in de drukste regio's in Nederland is opgezet. Beter Benutten Vervolg is gericht op het verminderen van de reistijd in de spits op de weg op de belangrijkste knelpunten, door de bestaande infrastructuur beter te benutten. Iedere regio stelt hiervoor samenhangende maatregelenpakketten samen. Deze zijn gericht op gedragsbeïnvloeding van spitsreizigers, hebben een multimodaal en/of innovatief karakter en bevatten relatief kleine infrastructurele maatregelen.
De aanpak van Beter Benutten biedt de reiziger de mogelijkheid om bewust te kiezen: voor zowel het moment van reizen, de modaliteit als de route. Alles is gericht op een kortere reisduur van deur tot deur.
Beter Benutten Vervolg is gericht op gedragsbeïnvloeding; interventies en maatregelen die mensen prikkelen om hun reisgedrag aan te passen. De communicatie zal in belangrijke mate bijdragen aan het succes van het programma.Het programmateam Beter Benutten Vervolg werkt aan 30 projecten om de bereikbaarheid van deze regio te verbeteren. Deze projecten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s, waarvan ‘Belonen’ er één is. Team Belonen werkt aan 2 projecten die gericht zijn op duurzame gedragsverandering van de weggebruikers om de spits te mijden door middel van een tijdelijke financiële prikkel. Het team werkt volgens de beginselen van het IPM-model. Binnen het IPM-model wordt integraal samengewerkt, waarbij iedereen vanuit zijn rol afhankelijk is van de andere rollen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het identificeren en beheersen van (mogelijke) risico’s in de belonen-projecten.

 • U vult de andere teamleden aan en fungeert als sparringpartner.

 • U zoekt hen actief op om risico’s te identificeren en te beheersen en bent scherp op de planningen.

 • U bent verantwoordelijk voor de financiën en het inkoopproces van de Belonen-projecten.

 • U bent gericht op de beheersaspecten: scope, tijd, geld, risico, informatie en documentatie in elke fase van de projecten.

 • U bent verantwoordelijk voor de afstemming met de manager programmabeheersing en voor het aanleveren van de benodigde rapportages.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een hbo-opleiding.

 • U hebt ervaring met de rol van projectbeheerser in (vergelijkbare) projecten.

 • U hebt ervaring met samenwerken met verschillende (overheids)organisaties.

Wensen

 • U hebt ervaring met mobiliteitsprojecten.

 • U hebt ervaring met de genoemde taken.

 • U hebt ervaring met fraude en privacyvraagstukken.

Waar?

Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 8-12 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 19 augustus aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten