Managementassistente

Opdrachtgever
S&Z Consultancy
Geplaatst op
05-08-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
859
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze aanvraag is gesloten.


Omschrijving

De managementassistente draagt zorg voor het effectief verloop van de administratieve en secretariële ondersteuning van de afdelingshoofd.

Je bent verantwoordelijk voor het agenda- en mailbeheer van de afdelingshoofd waar je voor gaat werken. Je organiseert vergaderingen, distribueert uitnodigingen, agenda’s en bijbehorende stukken. Je bewaakt de voortgang van actiepunten en verzorgt de correspondentie. Ook zorg je voor een goede telefonische bereikbaarheid en het adequaat afhandelen van binnenkomende telefoongesprekken. Je kunt goed werken met MS Outlook.

Je hebt een afgeronde MBO Secretariële opleiding en beschikt over de competenties resultaat- en klantgerichtheid, accuratesse, flexibiliteit, samenwerken, discipline, planmatig werken en communiceren. Tevens heb je enkele jaren ervaring als directiesecretaresse. Kennis van de gemeentelijke Rotterdamse organisatie is een pré.
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Startdatum

8-8-2016

Duur opdracht

8-9-2016

Aantal uur

32 pw

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    05-08-2016 12:55
    Plaats
    Zoetermeer

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten