Support Engineer/ functioneel applicatiebeheerder Mobile apps

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
04-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
1426
Status
Gesloten
Referentie
315492/001_1470325482

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Den Haag op zoek naar een Support Engineer/ functioneel applicatiebeheerder Mobile apps.

Proces

Deadline: maandag 8 augustus 10:00 uur

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 3 maanden, optie op verlenging tot eind dit jaar en naar verwachting ook Q1 & Q2 2017

Gemiddeld aantal uren per week

40

Tarief

zo scherp mogelijk

Branche

Toerisme & vrije tijd

Specifiek

Deze eindklant is een flexibel, transparant bedrijf dat voorop loopt met innovatieve oplossingen op het gebied van hulpverlening, verkeersveiligheid, mobiliteit en vrije tijd. Bij deze opdrachtgever werkt men aan het plezier en de vrije tijd, mobiliteit, hulpverlening en verkeersveiligheid van morgen. Belangrijk voor bijna iedere Nederlander: het gaat ergens over.

De mensen maken het verschil, het is een betrouwbare en inspirerende werkgever zijn voor haar medewerkers. Ze zijn op zoek naar medewerkers die zich betrokken voelen bij de organisatie en de maatschappij, de cultuur vertaalt zich het best als: verbonden en betrokken.

Openheid, vertrouwen, respect, mensgericht en samenwerking zijn belangrijke cultuurwaarden. Deze waarden zorgen voor onderlinge communicatie, verbondenheid en betrokkenheid: bij de organisatie, bij de collega's en klanten. Het zorgt voor een bedrijfscultuur die je stimuleert tot innoveren, het nemen van verantwoordelijkheden en het nastreven van doelen.

Functieomschrijving

Ze zoeken graag de digitale linkerbaan op en werken continu aan innovatie en optimalisatie van de online klantervaring. Van corporate site tot mobile apps: de afdeling creëert het web-landschap, legt nieuwe wegen aan en zorgt ervoor dat klanten een veilige en inspirerende online reis beleven. Zo gebruiken meer dan 1 miljoen mensen maandelijks de apps waarvan er één alleen al zit op ruim 65.000 sessies.

De primaire rol van de Support Engineer is functioneel applicatiebeheer van alle mobiele apps. De SEM voert de regie over de beschikbaarheid van de mobiele apps in samenspraak met de stakeholders en de technisch beheer partijen.

De SEM kan anticiperen in geval van incidenten en ervoor zorgen dat de juiste partijen geïnformeerd worden. De SEM zorgt voor functioneel beheer van de backend applicaties van de mobiele apps. En zorgt tevens voor beheer van de tooling ten behoeve van (crash) monitoring, testen en deployment.

Ook is de Support Engineer verantwoordelijk voor het releasemanagement, inclusief het signen en submitten van apps (al dan niet in afstemming met de verschillende leveranciers).

Tot slot behandelt de SEM vragen, klachten en verbetervoorstellen van gebruikers. Deze komen primair binnen bij het LSC of de Business Owner, maar als er meer specifieke kennis nodig is vervult de SEM de rol van 2de lijn klantenservice. Zo kunnen de meer technische vragen beantwoord worden en eventuele issues die worden vastgesteld kunnen doorgezet worden naar de Product Owner(s). Tevens worden veelgestelde vragen vastgelegd in een kennis databank. Dit kan zowel app specifiek als generieke informatie zijn die de gebruiker of de 1ste lijn behandelaar van een klacht kan helpen om een vraag of probleem zelf op te kunnen lossen.

Functie-eisen

* een passie voor techniek en ervaring met het ontwikkelen van mobiele software oplossingen
* uitstekende vaardigheden in de Engelse taal, in woord en geschrift
* een passie voor techniek en ervaring met het ontwikkelen van mobiele software oplossingen
* je voelt je thuis in complexe hoog-volume web-omgevingen, bijvoorbeeld op basis van eerdere ervaring bij een A-merk of een internetbureau met aansprekende opdrachtgevers.
* kennis van en het liefst ervaring met Agile werken

Positie in de organisatie

Binnen de afdeling, in 1 van de scrumteams die zich bezig houden met ontwikkeling van de App. Het team is op dit moment circa 10 personen groot.

Persoonskenmerken belangrijk voor de functie

Ondernemend, resultaatgericht, samenwerken

Bijzonderheden

Rijdende trein, complex landschap, groot bereik voor de doelgroep, samenwerken met extern bureau voor app ontwikkeling, reizen naar Amsterdam kan mogelijk zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten