Docent Schuldhulpverlening

Opdrachtgever
Leidse Onderwijsinstellingen
Geplaatst op
09-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
3
Bekeken
1115
Status
Gesloten
Referentie
Freelance docent Schuldhulpverle

Omschrijving

De LOI, bekend als de eerste en tevens grootste aanbieder van flexibele thuisstudie-opleidingen, biedt ook klassikale opleidingen aan. De klassikale opleidingen richten zich op professionals die naast hun baan op zeer efficiënte wijze een erkend diploma willen behalen. Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, op dinsdag- of donderdagavonden, of overdag op vrijdag of zaterdag) vormen de kern van de opleidingen en garanderen een regelmatig studieritme.

Voor deze vorm van onderwijs zijn wij op zoek naar een ervaren freelance docent voor de cursus Schuldhulpverlening.

De functie
In deze freelance functie houdt u zich bezig met het opzetten en uitvoeren van de klassikale bijeenkomsten; intensieve bijeenkomsten waar onze studenten gericht werken aan verdieping van kennis en training van vaardigheden. De visie van het klassikaal onderwijs van LOI vertaalt zich in een uniforme opbouw van een bijeenkomst. Deze visie moet u zich eigen maken. U bent een kei in uw vak en krijgt van ons de vrijheid les te geven op uw eigen unieke manier. U bent zelf grotendeels verantwoordelijk voor de invulling van de klassikale bijeenkomsten, waardoor u volledig vanuit uw eigen kracht kunt opereren. De leerstof dient hierbij wel vertaald te worden naar de praktijk. De ontwikkelingen in de markt zullen dan ook goed in de gaten moeten worden gehouden en worden vertaald naar praktische leervormen. Als docent bent u zeer betrokken bij uw studenten en volgt u hun voortgang op de voet. U doet uw uiterste best om de studenten naar goede examenresultaten te begeleiden.

Functie-eisen
Wij verwachten veel van onze docenten: u bent een professional die zijn of haar sporen in het vakgebied ruimschoots heeft verdiend. U beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast hebt u minimaal twee jaar relevante werkervaring en ervaring met het trainen van en het lesgeven aan groepen. Kennis van de examens Persoonscertificering Schuldhulpverlening is een pre. Daarbij bent u als geen ander in staat om een groep studenten te binden en te boeien en de vertaalslag te maken van de theorie naar de praktijk. U weet zich professioneel en representatief te presteren en bent gericht op ontwikkeling en resultaat. Enthousiasme, betrokkenheid en een positieve instelling zijn hierbij absolute vereisten.

Ons aanbod
Wij willen u graag betrekken bij ons product en zien ‘onze’ freelancers echt als onderdeel van de organisatie. Werken als docent voor het klassikaal onderwijs van LOI betekent een verantwoordelijke en deels zelfstandige positie in een professionele organisatie. Geen vast dienstverband, wel een hechte samenwerkingsrelatie met een wederzijdse loyaliteit.

Interesse? Reageer nu!
Herkent u zichzelf in dit profiel? Stuur dan uw sollicitatiebrief met uw curriculum vitae uiterlijk voor 26 augustus 2016 in. Hebt u eerst nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  09-08-2016 13:39
  Plaats
  amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-08-2016 14:15
  Plaats
  Naaldwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-08-2016 12:52
  Plaats
  Oldenzaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten