Proces Consultant

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
08-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
830
Status
Gesloten
Referentie
315602/001_1470665329

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Amsterdam is Harvey Nash op zoek naar een Proces Consultant.

Start: z.s.m.

Duur: tot einde van het jaar

Inzet: 32-40 uur per week

Omschrijving

De werkzaamheden bestaan eruit om uit diverse bronnen/interviews de processen te detecteren en modelleren. Het betreft een Solvency II omgeving, dus kennis van of ervaring met Solvency of Risk is een vereiste. De gebruikte tooling heet BPM One. Ervaring hiermee is geen vereiste, maar wel een grote pre.

Opdracht

Voor alle keyprocessen die een relatie hebben met uiteindelijke Solvency II rapportage dient de procesbeschrijving opgesteld te worden tot en met detailniveau 3 (laatste niveau dat leesbaar is voor de business eigenaar). Het gaat hierbij om de keyprocessen van de betrokken Groepsstaven zoals Group Finance, Control & Tax, maar ook Group Development en andere in scope zijnde groepsstaven die geen eigen procesconsultant hebben. De tooling die hierbij wordt gebruikt is Perceptive Process / BPMone. Van de consultant wordt verwacht dat deze ervaren is met het op een standaard manier beschrijven van processen op basis van input van de business eigenaren en andere stakeholders, een serieuze gesprekspartner voor directie en management hierbij kan zijn en ook op detailniveau met medewerkers kan sparren.

Gevraagde kennis en ervaring

Kennis van BPMone is een pre.

Consultant moet in staat zijn met minimale aanwijzing zelf de weg te vinden, het werk zelfstandig uit te voeren, dit te plannen en hierover te rapporteren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    09-08-2016 09:31
    Plaats
    Vessem

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten