Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
08-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
1535
Status
Gesloten
Referentie
20119370

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119370 Tijdelijke inhuur

Voor het Ministerie van Defensie wij op zoek naar een SDE Engineer.

Functieomschrijving/Werkzaamheden

De sectie Software Ontwikkeling binnen de afdeling Systemen, Applicaties, Trainers en Simulators (kortweg SATS/SO) bij het JIVC/C4I&I ontwikkelt voor land en maritiem optreden binnen Defensie Command en Control (C2) systemen t.b.v. de operationele commandovoering. Naast deze C2 systemen wordt voor het deployed domein ook de dragende (communicatie-) infrastructuur ontwikkeld en ondersteund. Dit Theatre Independent Tactical Adaptive Armed forces Network (TITAAN) wordt ingezet in het ontplooide domein te velde (semi-statisch) in militaire missies en oefeningen van zowel de Landmacht, Luchtmacht als Marine.
Binnen TITAAN worden de volgende aandachtsgebieden onderkend: Netwerkinfrastructuur, Platform, Management en Control, en applicaties waaronder telefonie, Microsoft Office omgeving, e-mail en portal. Kenmerkend voor TITAAN zijn de tools om de CIS en de IV te plannen en de automatische installatie van de complete IT infrastructuur. De behoefte om dit voor meer Defensie IT infrastructuren te doen neemt toe en de komende jaren moeten de Hoog gerubriceerde infrastructuren beter op elkaar aansluiten.
Voor de instandhouding van TITAAN zijn we op zoek naar een collega die de Service Desk Express van BMC zoals momenteel operationeel in gebruik kan onderhouden.

Soorten werkzaamheden

 1. De werkzaamheden zullen bestaan uit het configureren en eventueel oplossen van storingen van een SDE (Service Desk Express van BMC).

 2. De werkzaamheden worden verricht in een militaire omgeving. Van de SDE engineer wordt verwacht, in voorkomende gevallen, tijdens oefeningen ondersteuning te bieden.

 3. uitvoeren van systeemtesten en participeren in de integratie- en acceptatietesten.

 4. opstellen van de technische ontwerpdocumentatie evenals de installatiehandleidingen.

 5. leveren van 3e lijnondersteuning bij netwerkproblemen binnen TITAAN implementaties.

Functie Eisen (knock-out criteria)

 1. Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (studie richting informatica, techniek, wiskunde of hiermee gelijkwaardig).

 2. Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwerpen en inrichten en onderhouden van een Service Desk Express omgeving.

Functie Wensen

 1. U hebt meerjarige, bij voorkeur minimaal 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het onderhouden van een Service Desk Express omgeving

 2. U hebt aantoonbare kennis van koppelingen tussen SDE systemen onderling en met andere ISM systemen (HP Asset Center en Service Center)

 3. U hebt meerjarige, bij voorkeur minimaal 5 ervaring in het maken en onderhouden van (geautomatiseerde) installatie en configuratie scripts en systemen ten behoeve van de SDE implementatie.

 4. U heeft bij kennis en ervaring in VB-scripting en Powershell.

 5. U heeft bij kennis en ervaring met Windows 2008 (inclusief Active Directory)

Sociale vaardigheden

Minstens zo belangrijk zijn instelling en persoonlijkheid. De netwerkengineer TITAAN moet er voortdurend van bewust zijn dat de mission critical-systemen die ontwikkeld zijn en worden van groot, soms zelfs levensbelang, zijn. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn essentiële eigenschappen. De geschikte kandidaat is flexibel, stressbestendig, klantgericht en creatief in het oplossen van problemen.

Screening

Screeningsniveau: B. De kosten van deze screening zijn voor rekening van de kandidaat.

Inzet Periode

4 maanden voor maximaal 200 uur met optie op verlenging, 200 uur is slechts indicatief. De maximale duur van de Overeenkomst zal 4 jaar zijn. De 50 uur per maand is op basis van oproep.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amersfoort

Startdatum

zsm na screening

Duur

4 maanden

Optie op verlenging

Ja

Inzet

50 uur per maand obv afroep

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

16-08-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

week 35

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij ervan uit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten