Online Analist

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
09-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
462
Status
Gesloten
Referentie
315639/001_1470743103

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Amsterdam is Harvey Nash op zoek naar een Online Analist.

Start: z.s.m.

Duur: 3 maanden

Inzet: 36 uur per week

Taken en verantwoordelijkheden

Als online analist voor zakelijke markt breng je het gedrag van website bezoekers in kaart met als doel het optimaliseren van de website en onze online dienstverlening. Je geeft reactief én proactief advies aan je collega's over het optimaliseren en personaliseren van online klantreizen. Later zal je je ook steeds meer richten op on-/offline analyses, waarbij analyse en optimalisatie van de omni-channel klantreis centraal staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en bijhouden van dashboards, het opzetten en analyseren van AB-testen en personalisaties en het begeleiden van je online collega's in het gebruik van Adobe Analytics.

Kortom, als Online Analist ben je verantwoordelijk voor

Het maken van proactieve en reactieve analyses met online (en offline) data om de kwaliteit van onze website te verbeteren

Het opzetten en evalueren van AB-testen (Optimizely) en personalisaties (Blueconic)Het adviseren van product owners en online marketeers over je bevindingen met behulp van 'actionable insights';

Het stimuleren van data-driven en fact-based werken binnen het online team en daarbuiten

Het opzetten en bijhouden van Dashboards voor marketeers en het stimuleren van zelfredzaamheid bij de marketeers

Je werkt 4 dagen per week in Amsterdam samen met de online marketeers van zakelijke markt. Een jong team met enthousiaste en proactieve collega's die houden van een potje tafelvoetbal of goede kop koffie. Het kantoor in Amsterdam is net verbouwd tot een inspirerende en hippe omgeving! Minimaal 1 dag per week sluit je aan bij je eigen team: Commercial Analytics Zakelijke Markt. Dit is waar online meets offline en andersom! Dit team bestaat uit zowel online als offline analisten met als doel om in de toekomst omni-channel analyses te realiseren en zo nóg meer waarde te leveren voor de klant.

In deze rol werk je bij één van de meest professionele data & analytics organisaties van Nederland met de ambitie om de beste dienstverlener te worden op het gebied van Telecom & ICT. Opdrachtgever ontwikkelt zich hierbij tot een Online bedrijf, in 2016 moeten al 50% van onze Sales- en Service-activiteiten online plaatsvinden. Alle ogen zijn dus gericht op Online en vanuit Data & Analytics leveren we een gewaardeerde en zichtbare bijdrage aan de ambitieuze Online doelstellingen.

Data en data-analyse zijn essentieel om een leidende rol te blijven spelen in onze dynamische en competitieve markt en daarom is Data & Analytics bij opdrachtgever gecentraliseerd.

Binnen Data&Analytics is de afdeling Commercial Analytics Zakelijke Markt verantwoordelijk voor het leveren van "actionable" en "valuable" insights voor de zakelijke markt. In de Data & Analytics organisatie staat datagedrevenheid en continue ontwikkeling en innovatie centraal en wordt gewerkt met de nieuwste tools en technologieen.

Functie eisen

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met web analytics binnen een vergelijkbare omgeving

Je hebt een scherp en analytisch vermogen en houdt van cijfers;

Je kunt pragmatisch omgaan met grote hoeveelheden data,

Je wil graag werken met de nieuwste tools en technologieën en jezelf continu verder ontwikkelen;

Je toont affiniteit met sales en met service en je stelt de klant centraal;

Je focust op 'actionable insights' en bent resultaatgericht en communicatief

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    09-08-2016 16:18
    Plaats
    Eindhoven

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten