OBT Consultant DWH

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
425
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Helion IT zoekt voor één van haar opdrachtgevers waar wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst een:

OBT Consultant DWH

Beschrijving
Binnen het domein Lending & Insurance is het cluster Data & Reporting (o.a.) verantwoordelijk voor het opzetten en daarna onderhouden van een nieuw datawarehouse. In een complexe omgeving worden zowel een legacy systemenlandschap van Financieren als een compleet nieuw systemenlandschap van Financieren aangesloten op een DataWarehouse. Het DataWarehouse levert deze data aan afdelingen ten behoeve van externe en interne verantwoording en management informatie voor de hele bank en specifiek voor Financieren.

Het DataWarehouse is opgezet met Informatica PowerCenter in een Oracle Database conform de Data Vault methodiek.

Het project werkt conform de Agile methodiek en DEVOPS principes.

Voor dit project zijn wij opzoek naar ervaren System Engineers. Een System Engineer is conform de Agile en DEVOPS gedachten breed inzetbaar. Dat wil zeggen affiniteit met en de wil om te werken aan zowel analyse, bouw, test, implementatie en continuïteit. Daarbinnen dient de Software Engineer een specialisme te hebben in PowerCenter ETL Ontwikkeling met goede kennis van DataVault technieken.

De System Engineer zal binnen 1 van de teams acteren als Tech Lead. Dat wil zeggen dat binnen de gestelde architectuurkaders de Tech Lead voor nieuwe ontwikkelingen de technische keuzes zal moeten maken en communiceren met het team. Tevens zal de Tech Lead aanspreekpunt zijn voor de teamleden voor technische aspecten. Met technisch wordt bedoeld PowerCenter, Oracle en DataVault.

Uitgebreide kennis van PowerCenter, Oracle en DataVault zijn daarom een vereiste. Ook communicatieve vaardigheden voor communicatie binnen het team zijn daarbij van belang. Van een Tech Lead wordt ook pro-actief handelen verwacht. De Agile methodiek moet bekend zijn en ervaring met DEVOPS is een belangrijke pre.

Locatie: Eindhoven

Startdatum 01-09-2016
Einddatum 01-02-2017

FTE

100%

Taal

NL is een must (Documentatie e.d. is in het Nederlands)

LET OP

Op deze aanvraag is een onbetaalde inwerkperiode van twee weken van toepassing

LET OP

Er worden klant specifieke dingen gevraagd in onderstaande tabel

Deadline

12 augustus om 11 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    11-08-2016 14:26
    Plaats
    ALMELO

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten