Senior Technisch Projectmanager

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
905
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Voor ons eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een

hands on zeer ervaren Technische Projectmanager op het gebied van infrastructuur die in staat is om diverse programma’s te coördineren en deze zelfstandig uit te voeren.

De functie valt binnen de afdeling ICT Services binnen het C-ICT. Binnen deze afdeling worden aantal cruciale projecten uitgevoerd op het gebied van infrastructuur, migraties en applicatie uitrol. Voor de regievoering en aansturing alsmede de benodigde overall borging van de deze kennisgebieden, is de Senior Technisch Projectmanager de ‘linkin pin’ naar alle stakeholders.

Immers hij/zij zal het hoger management tijdig en juist moeten kunnen informeren en adviseren alsmede een adequate regievoering naar de interne organisatie, leveranciers en hostingpartijen kunnen bewerkstelligen wanneer dit vereist wordt.

Wat neem je mee?
Een hoge mate van zelfstandigheid en het kunnen nemen van beslissingen is een absolute must in deze functie.

Daarnaast dient de Technisch Project manager zijn sporen hebben verdient in het vakgebied zelf als het gaat om de te gebruiken technieken en hands-on werkervaring op het gebied van migraties, hosting, infrastructuur, software applicaties en koppelingen, opgedaan binnen grote complexe organisaties ten einde de juiste beslissingen te kunnen maken alsmede de inhoud te kunnen begrijpen.

Eisen

 • Minimaal 7 jaar van de laatste 10 aantoonbare werkervaring als Senior technisch projectmanager op het gebied van infrastructuur, migraties en applicatie uitrol in de afgelopen 10 jaar.

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het leiden van multidisciplinaire projecten in een complexe omgeving in de afgelopen 5 jaar.

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen een met het werken in grote complexe administratieve demand- en supply organisaties in de afgelopen 10 jaar.

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met aansturing van Hosting partijen in de afgelopen 5 jaar.

 • Aantoonbare kennis op het gebied van (IT)security en een recentelijke afgeronde opleiding op het niveau van Certified Information Systems Security Professional (CISSP).

 • Eén recent aantoonbare opdracht, uitgevoerd in de afgelopen 3 jaar, migreren naar een cloud omgeving, minimaal 20 applicaties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  11-08-2016 22:11
  Plaats
  Wassenaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-08-2016 01:51
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-08-2016 15:00
  Plaats
  IJhorst

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten