Transportplanner

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
IJmuiden
Reacties
0
Bekeken
293
Status
Gesloten
Referentie
IGB76970502

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

29-8-2016

Einddatum

1-3-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

18-8-2016 om 8:00 uur

Als Transportplanner zorg je voor de expeditie van gereed product naar afnemers in binnen- en buitenland, zodanig dat goederen conform gemaakte afspraken, veilig, efficiënt en tegen zo gunstig mogelijke kosten bij de klant worden afgeleverd. De planner plant, programmeert en documenteert de transporten. Jij onderhoudt nauw contact met verschillende partijen zoals de afdelingen Verkoop, On Site Logistics, Supply Chain Planning, Inkoop en de diverse in- en externe dienstverleners die het transport uitvoeren. Daarnaast lever je een bijdrage aan het continu verbeteren van de logistieke dienstverlening en de planprocessen. De planningsactiviteiten kunnen meerdere transportmodaliteiten betreffen, zoals rail, binnenvaart, zeevaart en/of container. Overige verantwoordelijkheden zijn:

 • Afspraken maken met ketenpartners (Supply Chain Planning, Sales, On site logistiek, dienstverleners) over de te realiseren performance en over het serviceniveau om de kwaliteit van de dienstverlening van de afdeling Outbound te bewaken.

  • Continu de behoefte aan informatie inventariseren betreffende een optimale realisatie van het planningsproces en houdt deze up-to-date.

  • Effectieve communicatie waarborgen tussen de afdelingen order- en productieplanning, douanezaken en transport dienstverleners.

  • Afwijkingen signaleren in de logistieke processen binnen en buiten je eigen transportmodaliteit, en deze op een efficiënte manier omzetten naar logistieke kansen.

  • Inspelen op veranderingen in de transportmarkt en veranderingen in de doorstroming van goederen en voorraadbeheersing.

De afdeling Outbound is werkzaam in de dynamische wereld van de (distributie-) logistiek, en onderdeel van de Supply Chain MLE organisatie. Outbound organiseert en regisseert de afvoer (distributie) van gereed product naar klanten evenals goederenstromen tussen verschillende productielocaties. Het gaat jaarlijks om ruim 7 miljoen ton staal dat vanuit IJmuiden getransporteerd wordt. Outbound Planning volgt het distributieproces proactief van plannen van verschepingen tot en met doortransport en uitlevering aan de klant.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO4 opleiding bij voorkeur in een logistieke of technische richting.

  • Goede sociale en communicatieve eigenschappen, en je spreekt één of meer vreemde talen.

  • Je kunt goed met geautomatiseerde systemen omgaan, ervaring met SAP en mainframe is gewenst.

  • Je handelt pro-actief en met eigen initiatief, je bent ondernemend en klantgericht.

  • Je werkt zorgvuldig, accuraat, georganiseerd en planmatig, ook onder stressvolle omstandigheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten