Dialyseverpleegkundige binnen de DIGD

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
531
Status
Gesloten
Referentie
IGB76970676

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

30-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

17-8-2016 om 8:00 uur

Je voert zelfstandig dialysebehandelingen uit op de dialyseafdeling. Er wordt gewerkt van maandag t/m zaterdag in twee shifts van 8.00 tot 20.30 uur. Op de dialyseafdeling doe je regelmatig onderzoek. Jij werkt hier intensief aan mee. En om je kennis up-to-date te houden volg je zeker een keer per jaar bijscholing. Zoals je ziet zijn er op onze afdeling volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

De dialyseafdeling is HKZ-gecertificeerd, kwaliteit staat hoog in het vaandel. Er worden verschillende manieren van nierfunctie vervangende behandelingen aangeboden op de afdeling zelf maar ook op andere afdelingen binnen het ziekenhuis waaronder de IC's. We bieden kinderen tot 18 jaar peritoneale dialyse aan. Tevens bieden wij patiënten aan om het gehele Pre-dialyse traject te doorlopen dmv een multi disciplinaire pre dialyse poli

Functie-eisen

  • Ervaring in het UMC Utrecht

    • BIG Registratie

    • Ervaring met de Nikkiso dialysemachine

    • Beschikt over verpleegkundige A of HBOV diploma aangevuld met een diploma als dialyseverpleegkundige

    • Minimaal 1 jaar ervaring als dialyseverpleegkundige

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten