Projectmanager Chemie op Stoom

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
234
Status
Gesloten
Referentie
IGB76971409

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

12-8-2016 om 12:00 uur

 • Voor het Chemiecluster en de industrie in de Eemsdelta ligt de toekomst in actieve samenwerking van de landbouw-, chemie- en energiesector. Om werkgelegenheid te behouden en uit te breiden en de economie te verstevigen en te verduurzamen, dienen huidige industriële ketens verlengd en verbreed te worden, en vindt er een omwenteling naar biochemie plaats. 

  • Stakeholders in het gebied hebben commitment uitgesproken voor het uitvoeren van een gericht beleid, op acquisitie en ontwikkeling van projecten die invulling geven aan bovenstaande ambitie.

  • Er wordt onderkent dat er een extra inspanning nodig is om deze ambities te verwezenlijken. Deze opdracht betreft het vormgeven van een (industrie)agenda, die prioriteit moet geven aan activiteiten en het committeren van betrokken actoren. Daarbij moet de focus komen te liggen op een groeiproces voor nieuwe activiteiten en het optimaliseren van huidige activiteiten. Deze zijn gericht op het technisch en economisch definiëren van kansen teneinde de onder 1 genoemde ambitie te behalen, en waarin de zelfstandige taken en rollen van de stakeholders optimaal benut worden.

De volgende activiteiten moeten daarom worden uitgevoerd

 • Opstellen (industrie)agenda als basis voor het maken van prioriteiten in het gebied en het committeren van stakeholders. Dit in coördinatie met het multidisciplinair projectteam (Chemie op stoom);

  • Opstellen van een gericht plan van aanpak met duidelijke milestones voor het behalen van de genoemde ambitie. Waarin het huidige marketing en acquisitieproces een stevige plaats krijgt. Dit in overleg met de stakeholders;

  • Afronden van de propositie chemische industrie Eemsdelta en zorgdragen voor commitment; 

  • Verantwoordelijkheid voor de prioriteitsstelling in projecten en de strategische acquisitie-aanpak.

Functie-eisen

 • Technische-, bouwkundige en/of (technisch) bedrijfskundige opleiding

  • HBO/WO niveau

  • Minimaal 10 jaar werkervaring in industriële werkomgeving, ook in (hoger) leidinggevende positie

  • Bewezen resultaten bij het aansturen van interdisciplinaire projecten

  • Ervaring in chemiesector en industriële ketens Eemsdelta

  • Management en strategische ervaring

  • Kan goed communiceren met zowel operators/plantmanagers op de werkvloer als bestuurders in een politieke omgeving, en kan zich schriftelijk goed uitdrukken

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten