Communicatieadviseur Assets en Verenbeleid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
585
Status
Gesloten
Referentie
IGB76971662

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:01-09-2016
Einddatum:31-12-2016

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week:28
Sluitingsdatum:16-08-2016 om 14:00 uur

De organisatie zoekt een senior communicatieadviseur met ervaring in het Amsterdamse speelveld. De dossiers waar je je mee bezig gaat houden hebben de terechte aandacht van de Amsterdammer zoals: openbare verlichting, tunnels, veren, kademuren en bruggen. Je voert de communicatiestrategieën en –plannen voor genoemde dossiers uit en je verbetert de reputatie van genoemde beleidsthema’s. Een creatieve aanpak wordt gewaardeerd.

Je bereidt (bestuurlijke) mijlpalen voor en pakt publicitaire kansen in overleg met de clusterwoordvoerder en de woordvoerder van de wethouder.  Met name bij de Assets openbare verlichting, kademuren, bruggen en tunnels maakt de organisatie momenteel inhaalslagen. Zowel in onderhoud als in de wijze van beheer (asset management). Bij openbare verlichting werd tot voor kort beheer en onderhoud uitgevoerd door één uit de gemeente voortkomend bedrijf. Afgelopen jaar is het beheer en onderhoud opgeknipt en in delen opnieuw aanbesteed. 

De werkzaamheden bestaan uit

  • bijdrage en uitvoering van de communicatiestrategieën en

  • plannen van openbare verlichting, tunnels, veren, kademuren en bruggen;

  • verbetering reputatie van beleidsthema's;

  • voorbereiding (bestuurlijke) mijlpalen;

  • in kaart brengen reguliere communicatie behoefte 

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO/academisch werk- en denkniveau (harde eis)

  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als senior communicatieadviseur bij een overheidsorganisatie (harde eis)

  • in de afgelopen 2 jaar minimaal 1 jaar ervaring opgedaan met omgevingscommunicatie (en woordvoering) bij complexe projecten in de openbare ruimte (harde eis)

  • in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar gewerkt als communicatieadviseur binnen een G4 gemeente

  • t in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar gewerkt als communicatieadviseur met politieke sensitiviteit en inzicht in ambtelijke/bestuurlijke/politieke dynamiek

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten