HR Adviseur afd. Bedrijfsvoering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
472
Status
Gesloten
Referentie
IGB76971862

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

31-2-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

17-8-2016 om 9:00 uur

De afdeling Bedrijfsvoering werkt vraaggericht en levert kwalitatief hoogwaardig en integraal advies en ondersteuning aan alle afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie. Bedrijfsvoering doet dit om er voor te zorgen dat de gemeente haar beleidsdoelen haalt binnen de beschikbare middelen en de gestelde kaders. De adviseurs van Bedrijfsvoering zijn onafhankelijk en geven professioneel en integraal advies op basis van wet- en regelgeving en bestuurlijke- en organisatiedoelen.

De adviseurs werken vanuit Klantteams die bestaan uit adviseurs van verschillende disciplines (HR, Informatiemanagement, Juridisch en Financiën). Het doel van een Klantteam is de ambtelijke organisatie en het bestuur integraal te adviseren op het brede terrein van bedrijfsvoering. Als HR adviseur maak je deel uit van één van de drie  Klantteams en adviseer je de bijbehorende afdelingen.

 • Klantteam Sociaal (vakafdelingen KCC, SMO en W&I)

 • Klantteam Ruimte (vakafdelingen RO, SB, PMA)

 • Klantteam Bedrijfsvoering (vakafdelingen HH, SCC, FZ, BV en griffie)

Je ondersteunt en adviseert leidinggevenden op tactisch niveau over de uitvoering van HR-beleid en de toepassing van personeelsinstrumenten. Je ondersteunt het management bij personele vraagstukken rondom de in- door- en uitstoom (IDU) van personeel, verzuim, functioneren etc. Je signaleert proactief mogelijke verbeteringen naar het management.

Functie-eisen

 • ‘Bring your own device’ is van toe passing. Dit houdt in dat jij zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten.

 • minimaal 2 jaar relevante gemeentelijke ervaring in de afgelopen 5 jaar is een vereiste.

 • afgeronde opleiding HRM/personeelsmanagement op minimaal HBO-niveau.

 • minimaal 5 jaar werkervaring als HR-adviseur  in een soortgelijke functie

 • bij een overheidsinstelling

 • bij een gemeente

Competenties

 • Proactief

 • Creatief

 • Vasthoudend

 • Stressbestendig

 • Flexibel

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten