Applicatiebeheerder GWS

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
329
Status
Gesloten
Referentie
IGB76978666

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-09-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8-16

Sluitingsdatum

16-08-2016 om 09:00 uur

Het team
Team DIA bestaat uit Documentaire Informatievoorziening (DIV), Informatievoorziening en Automatisering (I&A) en Applicatiemanagement (AM). DIA werkt vanuit deze invalshoeken aan het opzetten, adviseren en uitvoeren van digitale en documentaire informatievoorziening, automatisering en applicatiemanagement. Eén van de onderdelen binnen DIA is de Servicedesk. Daar kunnen collega’s terecht met vragen en problemen over hun werkplek en de automatisering. De complexere automatiseringsvragen en –problemen pakt de backoffice op. De backoffice beheert en verbetert ook onze ICT-infrastructuur. Applicatiemanagement beheert een groot aantal applicaties binnen de organisatie en werkt aan het opzetten van een modern applicatiemanagementbeleid. DIV ondersteunt het digitaal werken en archiveren binnen de organisatie en slaat documenten op in ons Document Managementsysteem. Het informatiebeleid en –management binnen de organisatie wordt ontwikkeld en bewaakt door onze informatie-, proces- en DIV-adviseurs, de ICT-architect en de projectportfoliomanager. DIA werkt vanuit het kantoor in Wateringen waarin het Eigentijds Werken, een flexibele en effectieve manier is om onze opdrachten tot een succes te maken.

Opdracht
Per 1 januari 2015 voeren we de door het rijk gedecentraliseerde taken op het gebied van jeugdzorg, AWBZ en de participatiewet uit. Het invoeren van deze nieuwe taken vraagt van ons als organisatie extra inspanning om onze inwoners op een kwalitatief hoog niveau integraal van dienst te kunnen zijn op deze taakgebieden. Goede ondersteuning door onze applicaties en aanpassingen daaraan zijn van groot belang. Wij gebruiken daarbij voornamelijk de applicatie GWS4all/suite4sociale-regie van Centric voor de gedecentraliseerde taken.  Inmiddels zijn we een project gestart “Basis op orde” om het gebruik en de werking van de applicatie te optimaliseren.

Als applicatiebeheerder lever je input en inspanning binnen het project “Basis op orde” en/of neem je de reguliere taken van de huidige applicatiebeheerders over inzake de bedrijfszekerheid van de applicaties van het sociale domein.  Je hebt (aantoonbaar) een ruime ervaring met GWS4all/suite4sociale-regie  en bent in staat een applicatie op een professionele manier te ontwikkelen, te beheren  en verbetervoorstellen te doen. Je bent daarbij een daadkrachtige, ontwikkelgerichte en communicatief sterke persoon.  Je bent enthousiast, flexibel en gestructureerd. Je voelt je thuis in een planmatige en projectmatige manier van werken. Je bent een teamspeler, maar ook in staat om dingen zelfstandig aan te pakken. Je bent ook innovatief en resultaatgericht.

Je beschikt over HBO informatica werk- en denkniveau en hebt ten minste drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gewend in een dynamische omgeving te werken, waar nog veel ruimte is voor verbeteringen. Je bent goed op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen met betrekking tot applicaties en bezit een goede algemene ICT-kennis. Daarnaast heb je kennis en ervaring van BiSL en Test-methodieken.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding HBO Informatica

    • Minimaal 6 maanden aantoonbare ervaring met suite4sociale-regie in de afgelopen 3 jaar

    • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als applicatiebeheerder GWS4all in de afgelopen 4 jaar

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten