Transport planner

Intermediair
Orange Oil
Geplaatst op
12-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
3.000 - 7.000 euro
Op locatie
Leiden
Reacties
1
Bekeken
352
Status
Gesloten
Referentie
Transportplanner

Omschrijving

Als Transportplanner zorg je voor de expeditie van gereed product naar afnemers in binnen- en buitenland, zodanig dat goederen conform gemaakte afspraken, veilig, efficiënt en tegen zo gunstig mogelijke kosten bij de klant worden afgeleverd. De planner plant, programmeert en documenteert de transporten. Jij onderhoudt nauw contact met verschillende partijen zoals de afdelingen Verkoop, On Site Logistics, Supply Chain Planning, Inkoop en de diverse in- en externe dienstverleners die het transport uitvoeren. Daarnaast lever je een bijdrage aan het continu verbeteren van de logistieke dienstverlening en de planprocessen. De planningsactiviteiten kunnen meerdere transportmodaliteiten betreffen, zoals rail, binnenvaart, zeevaart en/of container. Overige verantwoordelijkheden zijn:

 • Afspraken maken met ketenpartners (Supply Chain Planning, Sales, On site logistiek, dienstverleners) over de te realiseren performance en over het serviceniveau om de kwaliteit van de dienstverlening van de afdeling Outbound te bewaken.

 • Continu de behoefte aan informatie inventariseren betreffende een optimale realisatie van het planningsproces en houdt deze up-to-date (expeditor)

 • Effectieve communicatie waarborgen tussen de afdelingen order- en productieplanning, douanezaken en transport dienstverleners.

 • Afwijkingen signaleren in de logistieke processen binnen en buiten je eigen transportmodaliteit, en deze op een efficiënte manier omzetten naar logistieke kansen.

 • Inspelen op veranderingen in de transportmarkt en veranderingen in de doorstroming van goederen en voorraadbeheersing.

Functie eisen

 • MBO4 opleiding bij voorkeur in een logistieke of technische richting

 • Goede sociale en communicatieve eigenschappen, en je spreekt één of meer vreemde talen.

 • Je kunt goed met geautomatiseerde systemen omgaan, ervaring met SAP en mainframe is gewenst.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-08-2016 17:15
  Plaats
  Katwijk ZH

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten