Afdelingshoofd Openbare en Gebouwde Omgeving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
1
Bekeken
705
Status
Gesloten
Referentie
IGB76998068

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

3-10-2016

Einddatum

3-4-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

26-8-2016 om 9:00 uur

De opdrachtgever zoekt een ervaren interim manager om tijdelijk de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving te leiden. De afdeling zorgt voor een duurzame inrichting en instandhouding van de openbare ruimte en gemeentelijke gebouwen, maar ook voor afvalverwerking, ruimtelijke vergunningverlening en het parkeerproduct. Dit gebeurt door beleidsvorming, advisering, exploitatie, projectvoorbereiding, vergunningverlening, realisatie en beheer en onderhoud in aansluiting op de wensen van de klant. Openbare en Gebouwde Omgeving is een afdeling die samenwerkt met interne en externe partijen om oplossingsgericht invulling te geven aan haar opgave, Door verdere professionalisering in de breedste zin van het woord wil de afdeling nog beter invulling geven aan haar uitdagingen en verantwoordelijkheden. De interim manager geeft, samen met de teamleiders van de afdeling, vorm aan deze verdere professionalisering.

De opdrachtgever zoekt een persoon met ervaring in het (interim) leidinggeven, met ervaring in of met gemeentelijke organisaties. De kandidaat is een doorpakker, hij of zij is daadkrachtig, besluitvaardig en beschikt over een uitstekend analytisch vermogen. We zoeken iemand bij wie leidinggeven in het bloed zit, iemand die zakelijk is, maar de mens niet uit het oog verliest. 

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding (harde eis)

  • werkervaring van minimaal 5 jaar in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende (harde eis)

  • werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie (harde eis)

  • leidinggevende ervaring op een afdeling Openbare Werken (harde eis)

  • werkervaring met interim klussen op het gebied van management (> 50 personen)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-08-2016 22:08
  Plaats
  \'s-Hertogenbosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten